Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2012

Onnellinen tänään

Tänään ruokailu ei ole ollut kovin fiksua.

Liikuntakin taitaa rajoittua pelkkään koiralenkkiin illalla ja se ei kovin pitkä voi olla, ettei koira jäädy näillä pakkasilla.




Mutta olen onnellisempi kuin pitkään aikaan. Taidan tehdä kohtuullisen suuren ratkaisun työelämäni suhteen. Tarkemmin ajatellen tiedän, mitä tarvitsen!




En edes tiennyt, kuinka muutoksen tarpeessa olen (taas), ennen kuin otin asian puheeksi sopivassa seurassa. Kannustuksen saattelemana olen päätynyt haaveilemaan muutoksesta.

Saman tien kun tein alustavan päätöksen kääntää uuden kortin näkyviin, oloni helpotti. Yhtäkkiä onkin helpompi hengittää ja luulen, että ensi yönä nukuttaa. Miksi oikeastaan taistelisin sellaisia asioita vastaan, joille en voi mitään. Yhtä hyvin voin katsoa, mitä muuta elämällä on tarjota!

Aina kannustan ihmisiä tekemään elämässä päätöksiä sen perusteella, mikä heistä itsestään tuntuu hyvältä. Entäpä jos itse tekisin yhden sellaisen?


6 kommenttia:

  1. OI, kuulostaa ihanalta! Elämästä pitää nauttia ja itseään todellakin kuunnella!!! Saako tässä vaiheessa jo onnitella? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä ihan vielä :) Keskusteluja on käytävä ja siltoja en halua polttaa, joten prosessi vienee vielä hetken, mutta toivottavasti päädytään kaikkia tyydyttävään ratkaisuun. Uskomatonta miten asiat ajan kanssa kypsyvät!

      Poista
  2. Onnea haaveilullesi ja alustavalle päätöksellesi!

    Hyviä, levollisia yöunia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukuin muuten kuin tukki sen 7 tuntia, minkä ehdin. Uskomatonta muuten miten ihan oikeasti kaikki vaikuttaa kaikkeen. Kun tein alustavan päätöksen, tuli heti sellainen olo, että ensi yönä nukuttaa :DDD Hassua! Levollinen olo ja uni <3

      Virkeää aamua sinne (paitsi jos olet menossa yövuoron jälkeen nukkumaan :))!

      Poista
  3. Kaikki todella vaikuttaa kaikkeen. Olen itse miettinyt tuota asiaa viime aikoina. Piti muuten sanoa, että kirjoitin kalenteriini ne sun blogissa olleet "ohjeet" (jos on ikävöit jotain -> soita jne.).
    Niin yksinkertaista ja silti välillä niin vaikeata.
    Jänniä hetkiä sinulla, lopputulos varmasti entistä parempi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne "ohjeet" jotenkin pysäytti muakin. Sitä ei aina muista, että aika moneen asiaan kuitenkin voi itse vaikuttaa!

      Poista

Kiitos viestistäsi!