lauantai 28. tammikuuta 2012

Ja mitä tekee vaaka?

Ollaan niin lähellä uusia lukuja - ja arvatkaapa mitä tekee vaaka? Uskollinen (ja pah) ystäväni!

Vaikenee. Mitkään pariston vaihdot, nappien painelu, pään yläpuolella ravisteleminen eikä varovainen nykillä koputtelu eivät auta!!! Miehen mielestä se kuoli ylirasitukseen...

No onneksi olen niin henkisesti kypsä ja kovasti paljon aikuinen, että moinen seikka ei minua hetkauta!
Nyt ei ole vaikeuksia päästä liikkeelle! Pakko päästä juoksemaan, että kestää tämän käsittämättömän käänteen elämässään :) Hyvänen aika sentään.

No muista mittareista sen verran, että yhdet tavoitehousut solahtavat jalkaan niin, että kunhan eivät olisi suorastaan väljät!

Mutta se vaaka!

4 kommenttia:

 1. Ilmeisesti vaakasi on päättänyt lopullisesti romuttaa tukevatyttö-syndroomasi (sen henkisen) ja tästä lähtien sinä voit olla oma ihana itsesi, sellaisenaan, juuri hyvän kokoisena <3

  Parempi palaute kuin vaakalukema on tuo tavoitehousujen väljyys. Ja paras palaute kait on se hyvä, tasapainoinen mieli, joka on välittynyt viime aikaisista postauksistasi hyvin vahvasti! Pidä siitä kiinni ja unohda pattereiden osto :)

  En muuten tiedä luitko sitä jatkokommenttiani kerrattaiseen postaukseesi ko. aiheesta aikoja sitten.

  Rentouttavaa, aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut huomannut mainitsemaasi kommenttia ja siihen pikaisesti vastasinkin tuolla muinaisessa tekstissäni, mutta kommenttisi siis aikaan sai sen, että pysähdyin ajattelemaan käyttöön piintynyttä nimitystä ja tajusin, että mähän ihan oikeasti ajattelen niin - ja että ehkä ei enää olis (ainakaan niin paljoa syytä kuin alun alkaen). Eli kommenttisi käynnisti ajatustyön ja kuule se on mulla paljon! Siis kiitos siitä!!

   Ehkä tällä vaakan hajoamisella on tarkoituksensa. Olen tuntenut oloni vahvaksi, ei niin kauhean paksuksi, sanalla sanoen hyväksi! Tunteet vaakalukemien suhteen sen sijaan on vaihdellut. Ehkä nyt on tilaisuus kuulostella oloansa muuten kuin numeroiden kautta.

   Mutta kyllä mä ne paristot vaihda(ta)n, etten tieltäni eksyisi. Kuitenkin on hyvä huomata, että sitä voi elää ja olla vaikka ei joka päivä tietäisikään, paljonko mä painan!

   Poista
 2. Numeroilla on vahva viehätyksensä (en tiedä miten positiivinen asia se on?), mutta jos FIKSUSTI ajattelee, väljät tavoitehousut on kyllä jotain aivan super mahtavaa! Olen niin iloinen puolestasi, hyvä TM!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No veikkaan, että tällä numeroiden kanssa puuhastelulla (kun se liialliseksi menee) ei ole mitään kauheen positiivista vaikutusta. Mutta toki sillä pitkässä juoksussa on kuitenkin hyvinkin motivoiva vaikutus. Olen tavannut itseni tässä useaan otteeseen ajattelemasta sitä, että mä todella painan 10 kg vähemmän kuin kaksi vuotta sitten! Ihan oikeesti. Kyllä numeroilla on väliä.

   Mutta toisaalta taas nykyisessä painossani voin niin hyvin, että vaikka mieliteko onkin muutaman kilon alemmas niin sillä ei oikeastaan enää ole niin suurta väliä... Kunhan ei tästä nouse :)Vaatteet on ihan hyviä mittareita!

   Poista

Kiitos viestistäsi!