sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Lumikengillä

Vihdoin onni koitti! Tänään pääsin ensimmäistä kertaa lumikenkäilemään <3

Voi tätä rakkauden määrä! Tämä rakkaushan sinetöitiin jo viime talvena, eikä se ole siitä mihinkään vähentynyt! Tämä on niin mun laji :) Päämäärättömästi metsässä rämpiminen. Raikasta ilmaa. Metsä. Ystävät.
Meitä oli kokonainen joukkue tänään. Lumikenkäjoukkue. Reitit eivät tapaninpäivän ja muutaman muun myrskyn myötä ole vielä kaatuneista puista raivattu - kuulemma kaupunki sen jossain aikataulussa tekee. Mutta metsää ja lunta meillä sentään on! Rämmittiin muita polkuja, hevosreittiä ja umpihangessa myös! Punaa poskiin, monet hyvät naurut ja kiitollinen mieli. Lumienkeleitä - tahallaan ja vahingossa. Lumi maistuu samalle kuin lapsenakin.

Selkä jaksoi hyvin. Mulla on ihania ihmisiä elämässä. Ja tämä on talviurheilun helmi! Edelleen suosittelen!

tTM

4 kommenttia:

 1. Vau! Pääsit vihdoinkin lumikenkäilemään, olen onnellinen kanssasi <3

  Taisi rekkakuormien lumet olla oiva apu metsäreitillänne :) Jatkukoon talvi riittävän lumisena, jotta saat kokea lajisi tuomaa riemua vielä monta monta kertaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisesta rekkakuormasta olen kiitollinen :) Kyllähän tuolla ulkoilualueella oikeasti tykitetäänkin, mutta vain latuja ja nyt taitaa jo luonnon materiaalia olla niin paljon, ettei ole tarvetta. Ulkoilukeskuksen henkilökunta jo lupailikin, että heti kun ehtivät, lähtevät reittiä katsastamaan ja ilmoittelevat kaupungin suuntaan raivauksen tarvetta, että mahdollisesti ihan oikeatkin reitit vielä valmistuu... Tosin pärjätään ilmankin :)

   Poista
  2. Kuulostaa hienolta! Melkein alkaa itselläkin tehdä mieli rämpimään metsän lumihankiin :)

   Poista
  3. Suosittelen! Ainakin täällä pääkaupunkiseudulla saa alle 20 euroon vuokrattua ulkoilualueiden yhteydestä lumikenkiä. Ja sitä ei voi etukäteen kuvitella, miten hauskaa se on, ennen kuin kokeilee! Vaikka voi tuolla rämpiä toki ilman lumikenkiäkin, mutta lumikengillä ei hanget eikä pienet kaatuneet puut ole esteitä etenemiselle.

   Poista

Kiitos viestistäsi!