perjantai 13. tammikuuta 2012

ei jaksa odottaa!

Enpä olis uskonut, että tästäkin asiasta pitää päästä sanomaan, mutta kyllä vaan.

Tulis jo lunta! Pieniä hitusia silloin tällöin on ilmassa ja sitten vettä päälle! Ei mistään kotoisin.

Tai olis sitten ihan sula, että voisi vaikka juosta (sysipimeässä), mutta nyt kävelyteitä peittää petollinen jääpeitto jos ei kauttaaltaan niin sieltä täältä ainakin. Harmillista. Kohta on mentävä juoksumatolle, jos ulkoliikuntaa ei saada turvalliseksi. Lunta tai sulaa. Onko tuo nyt niin paljon pyydetty alkuvuodesta?

Viime talvena lunta oli kolmisen metriä. Tiet osittain aurattuja. Rakennukset hävisivät lumivallien taakse. Ei häirinnyt yhtään. Talviset ulkoilulajit kutsuivat ja hyvä niin.

Tänä vuonna olen odottanut suunnilleen syyskuusta lumikengät jalassa eteisessä, että koska mennään... Pitkään vannoin, että ikinä en hiihdä (viime talvisen onnettomuuden - jonka vuosipäivää muuten tänään vietetään - joka siis tapahtui ystävälleni minun läsnäollessani, ei edes minulle - jälkeen), mutta nyt on jo niin kova ikävä lunta ja talvea, että olen valmis siihenkin, jos vaan lunta tulisi!
Jos näillä mennään kevääseen, niin sitten mennään. Eihän siinä mitään. Kiitollinen kuitenkin olisin, jos vaikka kerran pääsisin lumikengille - edes!

tTM talvisin toivein

2 kommenttia:

  1. Hih, niin ovat säät erilaiset! Meillä oli lunta jo ennestäänkin, mutta nyt parin päivän aikana sitä on tullut jo ainakin 20cm lisää - ja aina vain sataa uutta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehtisitkö millään käydä lumikävelemässä puolestani? En tiedä helpottaisiko tätä tuskaa, mutta jos kokeillaan? :)))

      Poista

Kiitos viestistäsi!