sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Nyt sitä on

Nimittäin lunta! Paikoitellen jopa toista senttiä. Lumiaurat raapivat asfalttia tehokkaan oloisina ja lumilapiot seisovat oven pielissä. Valmiina ollaan!

Ei tämä vielä ole sitä liikunnallista lunta... Siis sellaista joka mahdollistaisi lumiliikunnan (juu, kyllä latuja tykitetään kovaa vauhtia ja niitä on monta kilometriä jo kaupungin alueella, kun vihdoin ollaan miinuksen puolella lämpötiloissa) oikein tosissaan.

Maisema on kuitenkin kaunis ja valoisampi! Se on jo plussaa. Täytynee harkita, että käy kokeilemassa hiihtämistä (jonossa) läheisellä ladulla. Ryysis ei kyllä innosta.

Suurin vaikutus on tällä myöhäsyntyisellä talvella on, että joutuu kaivamaan toppahousut naftaliinista ulkoiluun. Mahdun viime talvena käyttämiini (senttikokoisiin :)) toppahousuihini. Kirjataan päivän positiivinen uutinen!
koiralenkille suuntaa hän!

tTM

2 kommenttia:

  1. Lähetän muutaman rekallisen lunta teille :) Saatte jonkinlaisen lumikenkä-reitin! Täällä lunta on riittävästi, ainakin minulle. Tähän muutama pakkasaste, niin siinä on talvi. Olkoot loskat ja liukkaat kelit poissa, ja pysyköön lumi maaliskuulle :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa! Kiitos, Kaneli! Menen lumikenkäreitin alkuun odottamaan rekkojen tuloa :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!