torstai 12. tammikuuta 2012

Lepopäivä

Ihan hyvä päivä, vaikka oli lepopäivä liikunnasta. Mitä yksi lepopäivä tekee pitkällä matkalla? No hyvää ainakin! Palautumista tarvitaan, vaikkei keho sitä juuri nyt huudakaan. Lepopäivänä sentään voi venytellä. Anteeksi. Pitää venytellä!

Näinä päivinä minun onneni on koira. Leppeitä kävelylenkkejä tulee. Etenkin nyt kun perheessä sairastetaan. Lähimmäisten lämpötilat ovat sellaisia, että kohta voi pattereita pienentää. Pieniä lämpövoimaloita.

Huomenna vihdoin poikkeusperjantait (pyhät ja aatot) ovat ohi ja päästään palaamaan syksyn perjantairutiiniin: pilates viikonlopun avaukseksi. Pelkkää parhautta!

levollinen TM

2 kommenttia:

  1. Lepopäivät ovat jees. Olen ottanut viralliseksi lepopäiväkseni keskiviikon, jolloin käyn korkeintaan joogassa ja ehkä punnerran. Silloin myös löhötään sohvalla, syödään Aino Ihana Maitosuklaata ja katsotaan Biggest Loseria. :) Toisin kuin ennen se ei enää aiheuta kurjaa oloa, vaan siitä saa voimaa ja posiitivista mieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Parasta vapaapäivissä on, että niistä voi nauttia! Hyvällä omatunnolla venyä ilta flannellipöksyissä teknisten asusteiden sijaan. Tänään onkin sitten into jo lähteä liikkeelle! Ainakin pilatesta - kiitos :)

      Poista

Kiitos viestistäsi!