keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Valmis luopumaan

Nimittäin niistä viimeisistä kiloista. Alkaa tympiä koko löysä olemukseni.

Mä liikun koiran takia lähes päivittäin sen reilun tunnin ja me mennään kovaa, mutta muuten on ollut viikon verran koko tekosyiden repertuaari käytössä! Löysä, tavoitteeton ihminen.

No niin. Se on sitten loppu. Lempeydellä ei mun kanssani mihinkään pääse. Tänään takaisin ruotuun. Sisäpyöräilyä lempiohjaajan ohjastuksessa ja siitä se taas lähtee. Onneksi. Täysin käsittämättömästi myös juoksumatto on ruennut kutsumaan, mutta taidan kuitenkin tänään mennä pyöräilemään, kun se taitaa olla selkäystävällisempää. Ehkä.

Tasapaino on taitolaji. Sohvalla köllöttely on helppoa, mutta liikkeellä pysyminen mukavampaa. Liikunta tuo kokonaisvaltaisemman hyvän olon. Kyllähän minä sen tiedän. Hukkasin vain punaisen langan hetkeksi. (Ja viikon levollisempi jakso todellakin tekee hyvää sekä ruodolle että kehitykselle - sokerin olis tietty voinut jättää syömättä :))

tTM biker's highta hakemassa - ja sen tavoittaa muuten muutkin :)

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä luopumiseen! Pystytkö sä taas kahvakuulaileen? Salitreenistäkin voisi olla iloa kaiken sen koiran kanssa juoksemisen vastapainoksi. Minäkin toivon, että jostain hyppäisi motivaatio eteeni ja taas olisi aivan päivän selvää, että homma etenee. Nyt vain usko, toivo, tieto ja tahto eivät oikein kohtaa tekemistä. Mutta aion löytää niille yhteisen sävelen, onhan tässä ennenkin onnistuttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän olen kahvakuulaa heilutellut, mutta pystyisin hyvinkin. Nyt kun pilateksen myötä keskikeho on vahvistunut ja sen hallinta parantunut niin hyvällä tekniikalla - mikä ettei!?

   Yhteinen sävel löytyy kyllä. Hyräilet sitä vähän malliksi niille!

   Poista

Kiitos viestistäsi!