sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hyvä on hiihtäjän hiidellä

Hetki vielä lomailua. Reilun vuoden tauon jälkeen olin suksilla eilen. Ihan mahtavaa! Siinä mielessä olen pimeä tyyppi, että vähän joka liikuntalaji saa mut ekstaasiin. Että tuli sitten koettua jonkinlainen hiihtäjän high tällä kertaa.

Olin liikkeellä lainasuksilla, kun en omia viitsinyt mukana tänne raahata (koska en saa niihin sitä ideaalia pitoa koskaan!!!). No, onneksi oli pakko käyttää lainasuksia - olivat nimittäin pito/luisto-ominaisuuksiltaan noin 100 kertaa omiani paremmat. Tai siis toimivat niin kuin suksien pitää toimia.

Vähästä se on taas ihmisen onni kiinni. Lunta alle, valmis latu ja toimivat sukset. Hyvä oli hiihtäjän hiidellä!

Kohta pitäisi lähteä tien päälle, kohti arkea, mutta taidan karata vastuutani vielä kerran ladulle. Aurinkokin paistaa. Ihan hetki vapautta ennen arkea. :) Hymyilyttää!

Ai niin ja voi mikä toinen onni meitä kohtasikaan, kun iki-ihana Leena sai ansaitsemansa voiton! Voi onnellista sunnuntaita!

tTM monot jalassa

6 kommenttia:

 1. Mun tarttee ostaa huomenna pitovoiteet ja muut mukavat ja sitten pääsen ladulle minäkin, odotan innolla!

  VastaaPoista
 2. Hieno loman lopetus! :) Toivottavasti repussa on kotiin viemisenä eväitä arkijaksamiseen ja työhön.

  Pirteää, hyvämielistä alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain. Vaikka vauhtia on piisannut, on jaksaminen erilaista, kun saa välillä olla irti arjesta! Tykkään :)

   Poista
 3. Ääh, mäkin haluisin hiihtämään mut eihän se onnistu täällä pääkaupunkiseudulla ellei ole autoa jolla suhauttaa ladun varteen. Täytyy siis tyytyä vaan tähän koiran kanssa ulkoiluun. Ihana auringonpaiste tuossa sun kuvassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kieltämättä on hieman haasteellista julkisissa kulkuneuvoissa suksien kanssa sompailla. Hassulta tuntuu kyllä autollakin ladun varteen mennä, vaikka niin teenkin. Koiran kanssa ulkoilu on hyvä vaihtoehto sekin tai sitten houkuttelet jonkun lähipiirisi autollisen ihmisen yhteiselle hiihtolenkille! Kohta on hiihtokelit ainakin pääkaupunkiseudulta ohi.

   Poista

Kiitos viestistäsi!