torstai 16. helmikuuta 2012

Puolikunto, kuntopuoli

Flunssa ei ole vieläkään hellittänyt otettaan. Varsinaista kuumetta ei enää ole, mutta lämpöilyä kuitenkin - ainakin vielä eilen. Toivottavasti tänään jo päästään siitä.

Jouduin maanantain reippaan työnaloituksen nujertamaksi ja saman tien takaisin sairaslomalle... Kuitenkaan en sitten malttanut tarpeeksi levätä. Huomenna on pakko olla työtehtävissä liikkeellä. Tyhjästä on paha sijaista nyhjästä, mutta onneksi kyse on vain noin reilun tunnin velvollisuudesta ja mieleisestäkin vielä :) Eikös ahneus ole yksi perisynneistä?Liikunnan kanssa sentään olen varovainen. En edes haaveile liikunnasta. En tee edes mielikuvaharjoituksia :) Ihan niin kuin muuten tekisin...

Kärsivällisyys koetuksella, mutta harjoitellaan sitä nyt sitten!

tTM

6 kommenttia:

 1. Voi höh tuota flunssan pitkittymistä :(

  Jospa olo helpottuisi ja lämpöilykin loppuisi! Paranemishali ja kärsivällisyysrutistus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Parempi olo jo. Mökillä koko perhe, sauna lämpiää, tuvassa lämmintä, ympärillä rauhaa ja hiljaisuutta <3 Ihana pieni pako arjesta <3

   Poista
 2. Täällä toinen puolikuntoinen! Todella ärsyttävä tila!! Toivottavasti olet jo paremmassa kunnossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kunto hiljalleen parempi. On vaan maltettava olla hissukseen. Nyt muutaman päivän loma perheen kesken (ja ystäväperheen) mökkeillen. Ihanuutta! Toivottavasti sinäkin parempaan päin! Ärsyttävän sitkeitä tauteja liikkeellä!

   Poista
 3. Täällä myös. Kävin lumikenkäilemässä, jota näyt sinäkin kokeilleen, pitkästä aikaa, taitaa olla 2o vuotta mennyt kun viimeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikenkäily on niin huippulaji! Helppoa kuin heinänteko (?) ja samalla saa raitista ilmaa, kauniita maisemia ja kunto kasvaa kohisten. Minä kokeilin vasta viime talvena ensimmäisen kerran ja ihastuin kovasti. Lumikenkäilyintoa!

   Poista

Kiitos viestistäsi!