lauantai 18. helmikuuta 2012

oon voimissain

Jos en nyt aivan sairautta edeltävässä kunnossa niin kuitenkin sellaisessa kunnossa, että olen tänään jaksanut rypeä lumessa, lumipestä erikokoisia ihmisiä, kiivetä rinnettä kerta toisensa jälkeen ja laskea pulkkamäkeä holtittomasti ja huolettomasti - välilevyistä piittaamatta!

Ihana elämä! Tässä ja nyt. Olin kokonaan unohtanut, miltä tuntuu, kun lumi työntyy sisään niskasta ja ranteista tai miltä iho tuntuu lumipesun jälkeen. Tai miltä tuntuu laskea hyvistä aikomuksista huolimatta lepikkoon. Lämpimästi suosittelen! Lapsellisuus kannattaa välillä. Kuten myös lumisota saunassa!Lumiset lomaterveiset!

tTM

5 kommenttia:

 1. Juuri sellaista parhautta, mitä itsekin tarvitsisin juuri nyt.

  Kiitos hyvänmielen jakamisesta, muistojen herättämisestä <3

  Jatkakaa piristävää riehakkuutta, kerätkää voimia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toivon pienen annoksen holtittomuutta myös Sinulle, ihana Kaneli! Tänään meno on ollut vähintään yhtä hervotonta. Lomassa on se hyvä puoli, että kukaan ei saa jälki-istuntoa lumipallojen heittämisestä - ei vaikka se osuisi toista naamaan... OhO!

   Poista
  2. Lupaan käyttäytyä jokseenkin holtittomasti, jahka olen täysissä sielun ja ruumiin voimissa taas :) Huominen laskiaistiistai olisi ollut mitä oivallisin pulkkamäkeen, lumipesuihin ja nuotioherkkuihin...

   Poista
 2. Kuulostaa ihanalta! On hienoa välillä unohtaa aikuisuus ja olla taas kuin lapsi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis niin terveellistä! Ja ihanaa on lastenkin nähdä, että (ihan kun ei muuten tietäis) vanhemmatkin voivat heittää täysin vapaalle ja unohtaa kaikki omat varoituksensa hetkeksi. Ihanaa on kuulla oman pienen ihmisensä huutavan, että "nyt kyllä, äiti, rauhotut!" Superhuvittavaa!

   Poista

Kiitos viestistäsi!