tiistai 14. helmikuuta 2012

Tavallinen on hyvä

Hyvää ystävänpäivää ihanat! Toivottavasti teillä kaikilla on joku jolle tänään soittaa, jonka tavata tai lähettää viestiä. Ystävyys on ihanaa. Ystävyydestä saa voimaa. Voisin kieriskellä ystävyydessä - niin ihanaa se on! Kun lähellä on ihmisiä, jotka ymmärtävät puolesta sanasta. Niin totta on sekin sanonta, että ystävä tietää sinusta kaiken ja rakastaa sinua siitä huolimatta - nimenomaan. Aamen.
Mieli vähän matalalla. Useampi pieni tai isompi asia painamassa. Tiedän. Suurimmaksi osaksi turhaa etukäteen murehtimista. Kun ei malta odottaa ja ottaa selvää, vaan aloittaa murehtimisen jo valmiiksi... Pääsisipä tuosta tavasta!
Osin tietysti mieltä painaa flunssa. En siis murehdi flunssaa. Niitä on, tulee ja menee. Vaan se, että kun on puolikuntoinen niin ei ole vastustuskykyä murheillekaan.

Nyt haluaisin vain tavallisia asioita. Tavallista arkea. Saa siinä nuha-kuumeita olla. En minä sitä, mutta muuten ei mitään isompaa ja raskaampaa kiitos. Tavallisia asioita.Viime vuosi oli niin huono, että eikö olekin kohtuullista ja oikein toivoa parempaa vuotta? Minun mielestäni olisi!

Ikinä, ikinä en olisi kuvitellut tällaista tapahtuvan, mutta joudun siteeraamaan Toivo Sukaria (siis ihan oikeesti apua - mitä seuraavaksi, Tuksua?), mutta Topi esitteli senioritalossa sijaitsevaa uutta kotiaan ja totesi, että ei kannata murehtia menneitä eikä pelätä tulevaa. Aika hyvin sanottu, Toivo!

Näillä mennään :)

tTM

2 kommenttia:

 1. Tavallinen on parasta, tärkeintäkin! Arkipäivän tavallisten asioiden ja ilojen ei tarvitse olla suuren suuria, jotta olisi hyvä olla.

  Olkoon tämä vuotesi parempi ja seesteisempi! Onnellista ystävänpäivän iltaa!

  Jospa murheet hellittäisivät ja mieli kääntyisi valoa kohti. Halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kaneli <3
   Onnellista ystävänpäivän iltaa Sinullekin! Myös sinun vuoteesi toivon hyviä hetkiä ja onnellisia käänteitä!

   Poista

Kiitos viestistäsi!