perjantai 3. helmikuuta 2012

Motivaatio nousi julkiseen kulkuvälineeseen

Vaikka tämän päivän uutisointi koskien paikallisliikennettämme muuta väittääkin, olen kulkenut sekä töihin että töistä kotiin vaivatta, sujuvasti ja stressittä.

Minun elämässäni ollaan taas tultu siihen kohtaan, jossa kiire syö aikaa liikunnalta, voimat ja keskittyminen karkailee. Elämänhallinta on hakusessa ja sokeri kutsuu kuin vanhaa ystävää.Tänään istuin julkisessa kulkuvälineessä, ahtaassa ja lumenpeitossa olevien ihmisten keskellä. Tehtiin ruuhkassa matkaa perjantaiaamun tyypillisissä "tämän-päivän-kun-vielä-jaksaa"-fiiliksissä.

Pysäkiltä kyytiin hyppäsi naisihminen sporttisissa vaatteissa, treenikassi olalla ja urheilujuomakädessä.

Sillä hetkellä taas tajusin. Haluan olla tuo! Tai en nyt tietenkään se sama, mutta samalla tavalla energinen ja hyvinvoiva heti aamusta alkaen!

Kiitos sinä tuntematon, joka tupsahdit aamutreenistä keskelle minun aamunuutuneisuutta. Maanantaiaamuna minä olen sinä tai me ollaan molemmat!

tTM takaisin fokuksessa

6 kommenttia:

 1. Ajattele, TM, sinä voit olla maanantaiaamuna se, joka tietämättäsi motivoit jotain toista kanssamatkustajaa :)

  Tsemppiä vanhan rakkaan ystäväsi kanssa tasapainoiluun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olen päättänyt olla. Tämä aamun myräkässä siinä energisessä naisihmisessä oli jotain sellaista, mikä huolettomasti sanoi: "katsokaa, edes tämä myrsky ei minua suunnastani hetkauta!" Ihan niin kuin minunkin pitäisi ajatella myös silloin, kun työpäivät venyy ja luulen, ettei minun elämäni ja aikani ole minun hallussani. On se!

   Ja rakas vanha ystävä laitetaan taas sille paikalle, jonne se kuuluu. :)

   Poista
 2. Hassu, pieni, mutta tärkeä väläys perjantaihin! :) Ihanaa viikonloppua!! Maanantaita odotellessa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sinulle myös, Linda!

   Kun mieli on oikein virittynyt, sitä löytää motivaation yllättävistäkin paikoista :)

   Poista
 3. Se on jännä, miten pienestä motivaation löytyminen joskus on kiinni. Satunnainen kohtaaminen toisen ihmisen kanssa tai joku kaunis sana joltakin. Valitettavasti koskaan ei tiedä, mistä se löytyy :) Onneksi sinä löysit omasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus tuntuu, että sitä on ihan nuutunut, mutta oikeasti vain odottaa, että jokin taas sysäisi liikkeelle ja niinpä se motivaatio saattaa lymyillä oudoissa paikoissa, mutta löytyy kyllä aina! Onneksi :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!