perjantai 11. helmikuuta 2011

7 x Kiitos!

Tonnikeijusta tuhkimoksi-blogin Linda ojensi minulle tänne sairastuvalle tämän ihanaisen palkinnon! Voi iloa ja onnea! Nöyrä Kiitokseni! Olen kovin otettu! Tämän päivän ihana yllätys!


Palkinnon mukana tuli 7 kohdan haaste. Olen tainnut tehdä vastaavan ennenkin, mutta nythän minulla on sairaslomalla aikaa miettiä ihan uudet 7 asiaa Minusta!

1. Olen toivottoman huono päättämään. Jahkaan ja jahkaan esimerkiksi ravintolassa ruokaa päätettäessä. Pyrin katsomaan ravintoloiden ruokalistat etukäteen. Ystävät ovat jo tottuneet ravintoloissa hitauteeni ja yleensä minulle ilmoitetaan etukäteen, että "sieltä ei sitten saa caesar-salaattia..." (tämän saatoin kertoa viimeksikin)

2. Rakastan villasukkia. Teen niitä vuoden aikana vaikka kuinka monet itselleni, mutta monille muillekin (lasten päiväkodin opettajille, soitonopettajille, jne. :)) ja pidän niitä läpi vuoden! Kesäiltana hiihtelen mökillä villasukat jalassa. Kotiuniformuuni ne kuuluvat myös. Minun mielestäni villasukat sopivat niin hameiden kuin farkkujenkin kanssa.

3. Lempikirjani kautta aikojen on Alice Seboldin Oma taivas. En väsy siihen koskaan. Kaikessa rumuudessaan uskomattoman kaunis tarina. Vuoden 2010 paras tai ainakin parhaita taisi olla Siilin eleganssi (Muriel Barbery). Suosittelen.

4. Minulla on kuusi kummilasta ikähaitarilla 1 v - 20 v. Heistä vain yksi on sukua minulle. Heistä vain yksi on poika. Heistä yksi asuu 1000 km päässä minusta. Kaksi sattumalta samassa kaupungissa 400 km päässä.

5. Rakastan valokuvia ja niiden ottamista. Haaveilen ikiomasta järkkärikamerasta, joka olisi pieni ja kätevä kuljetella. Meillä olevat ammatilaisvehkeet ovat toki miehekkään kokoisia, mutta ei niin näppäriä, vaikkakin vapaasti käytössäni. Olen suunnitellut valokuvapäiväkirjaa, johon ottaisin vuoden jokaisena päivänä yhden kuvan. Mutta suunnitelmaa pidemmälle en ole päässyt. Kuvia otan kuitenkin lähes päivittäin.

6. Eksyn lähes jatkuvasti. Työni vuoksi saan liikkua paljon, mutta se ei paranna millään tavalla suuntavaistoani enkä opi kaupunkeja yhtään paremmin. Joudun tarkistamaan kaikki kartasta ja eksyn silti. Lähden rampeista väärään suuntaan. Joudun tarkistamaan reittejä myös kotikaupungissani.

7. Täsmällisyys on mielestäni hyve. Lähden ajoissa. Haluan mieluummin olla paikalla vartin etukäteen kuin tulla viime tipassa. Lähipiirissäni on ihmisiä, joiden mielestä täpärästi ehtiminen on just sopiva, joten olen joutunut joustamaan ja nykyinen linjani on, että kunhan ollaan ajoissa ennen tilaisuuden alkua paikalla (on se sitten koulun kevätjuhla tai elokuvan alku tai kummilapsen ristiäiset).

****

Haluan ojentaa tämän tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille seuraavilla perusteluilla:

25-blogin Quantina: olisit idolini jo pelkästään kunnioitettavien (juoksu/hiihto jne) kilometrien perusteella, mutta lisäksi olet ihan henkilökohtaisestikin sparrannut minua tämän typerän välilevy-episodin aikana! Kiitos ihanasta blogistasi ja Kiitos PT:nä toimimisesta!

Tavoite 57: ensimmäisiä uuden elämän-blogeja joita rupesin seuraamaan ja löysin heti hengenheimolaisen Tainasta - kiitos innostavasta blogistasi ja ihailen, kuinka hyvin hallitset kuitenkin elämäntapamuutoksesi, vaikka kaikki joskus omaa etenemistään epäilevätkin.

WannabeBarbien Naina on uudempi tuttavuus. Tykkään tavastasi kirjoittaa - asioista niiden oikeilla nimillä. Tykkään myös tyylistäsi, joka menee ah niin minulle tutulla tavalla överiksi - ihan joskus vaan! Ymmärrän neurooseja, ymmärrän koohotusta! Kiitos, että kirjoitat!

Liian läski lentämään - blogi pysäytti ensimmäisen kerran jo nimensä vuoksi (muistan lehtiartikkelin, josta blogisi nimi on peräisin) ja Kupariperhonen ansaitsee tunnustuksen jo tähän astisen pudotusurakkansa perusteella sekä rohkeasta rehellisyydestään blogissaan. Kiitos!

Ja yhtälailla Linda voisin ojentaa tämän Sinulle takaisin! Tykkään elämän makuisesta blogistasi ja toisen elixialaisen kokemuksia eri jumpista on aina mukava lukea! Myös Sinun urakkasi etenee todella vaikuttavasti!

Tosi moni muukin ansaitsisi tämän tunnustuksen! Monilla teillä tämä jo onkin. Seuraan joka ikistä blogia, jotka ovat kanssakulkijat-listallani. Tekstienne lukeminen motivoi ja rohkaisee - kiitokset joka ikiselle teistä!

kiitollinen Takis

2 kommenttia:

  1. Oho, kiitos kaunis tästä! :-) Samaistun muuten tuohon eksymiseen, eksyn kaikkialla ja aina... Ei minkäänlaista suuntavaistoa. Täytyypä vissiin blogittaa pian uudelleen. Tsemppiä jatkoon, ja toivottavasti liikkuminen pian helpottuu!

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, olet tunnustuksesi ansainnut!
    Melkein jo haluan uskoa, että jalka olisi vähän parempi. Voi olla vielä tietysti myös toiveajattelua...

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!