maanantai 17. tammikuuta 2011

Näkymättömästä näkyväksi

Piti mennä ajoissa juoksemaan. Erehdyin syömään ja lähden vasta hetken päästä... Katson pimenevää (nyt jo sysipimeää iltaa) ulkona ja tuli vaan mieleeni, että noin 90 % ihmisillä näyttää olevan mustaa päällä - tänäkin talvena. Onneksi tuli edes lumi! Jalankulkijat erottuvat edes vähän tuolla liikenteessä!

Näin niin kuin autoilevana vieno toivomus: mikäli henkenne on teille kallis - käyttäkää heijastinta. Eilen vietimme miehen kanssa kahdestaan (koska lapset eivät suostuneet mukaan) shoppailupäivää paikallisessa ostoskeskuksessa... ja koska olimme kahdestaan pystyimme (helposti) jättämään väliin sellaiset liikkeet kuin BR-lelu, Glitter ja Ninja... ja saimme rauhassa tutustua urheiluliikkeiden valikoimaan!

Tuli ostettua sitten juoksuhanskat, juoksupipo ja juoksuliivi. Kaikissa heijastimet jo valmiiksi ja isolla. Hienoa! Varsinaisesti en kyllä kaduilla juokse, mutta teiden ylityksiä tulee jokunen... Ihan kiva, jos heijastimet auttavat, kun liukastelen napit korvissa liikenteen seassa. Heijastimen lisääminen hihaan tai vaatteeseen roikkumaan meinaa lähtökiireessä (??) unohtua, vaikka yritänkin sen muistaa, joten ihan hyvä, että heijastin löytyy vaatteessa valmiiksi.


Heijastimen käyttöä lämpimästi suositellen,
TM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!