Sivut

lauantai 15. tammikuuta 2011

Kohtuus...

...mitä se on?

Lumikenkäily on vienyt jo sydämeni ihan totaalisesti. Tänään oli parempi( -14) keli kuin viimeksi (-1). Lumi kantoi hienosti ja meno oli muutenkin punaposkisen hyväntuulista (paits niillä, joille oli sanottu, että tehdään ihan pieni lenkki ja sitten heille paljastui vasta lenkillä, että pari tuntiahan tässä hyvinkin menee :P). Oltiin taas isolla porukalla. Ainoa hassu ja ei niin hieno asia oli tässä pakkassäässä, että lumi oli huomattavasti äänekkäämpää tänään kuin viimeksi. Letkassa kulkiessa jouduttiin välillä leikkimään "rikkinäistä puhelinta". Ensimmäisen huutamat varoitukset tai huomiot olivat letkan toisessa päässä jo muuttaneet muotoaan :)

Vähän niin kuin eksyttiin, mutta ei kokonaan kuitenkaan. Löydettiin kahvilan kulmille ja olimme pelastetut!


Kotiin palattua tietysti muu perhe oli harrasteiltaan estynyt viemään koiraa ulos, joten vetäisin siihen päälle sitten vielä tunnin koiralenkin, tosin tämä oli löysä koiralenkki. Poikettiin lyhyesti koirapuistossakin...

Salikaveri lähetti viestin kysyen, olisko huomenna zumbaa vuorossa ja mä vastasin siihen tietysti, että joo, käyhän se. Mutta maanantaina on tulossa lepopäivä! Ihan varmasti. Mä lupaan.

TM vaihtaa vapaalle (ihan kohta)

ps. Tervetuloa uusille (ja kaikille) lukijoilleni! Kokonainen tusina :) Kiitos, että jaksatte tempoilevaa tajunnanvirtaani seurata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!