keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Hedelmällistä


Nyt kun vaadin sitä tulosta tulevaksi, lähestyn ongelmaa hedelmien ja marjojen kautta.

Minulla on joitakin ruoka-allergioita, joita olen aikaisemmin käyttänyt tekosyynä sille, että en voi korvata mitään syömisiäni, välipaloja tai vastaavia hedelmillä. No, nyt voin. Hedelmistä seulon kaikki vähänkin sopivat ja marjoja lisäksi. Vietän suorastaan "hedelmäpäiviä" (jolloin syön kuitenkin muutakin kuin hedelmiä!). No välillä mun hedelmiin kuuluu esimerkiksi tomaatteja... mutta kuitenkin!

Tästä ryhmästä löytyy hyviä ilta/aamu/välipaloja tai niiden lisukkeita. Liian usein kiireessä tuntuu, että leipä ja kahvi ovat ihan riittäviä -paloja. Itseään on muistutettava, että vitamiinitkin tarvitaan jaksamiseen ja kuidut vatsan hyvinvointiin.

Vielä kun muistaa juoda vettä hedelmien lisäksi, niin sitten vasta hyvä olo onkin!

Tänään zumba.

t TM

ps. Unelmani olisi tilata jostain kuvalähteeni tapaisesta firmasta hedelmiä päivittäin... (laiska kun olen ja keittiötaidotonkin), mutta sitä ennen pitää voittaa lotossa.

2 kommenttia:

  1. Heh heh, tietäisitpä miten usein olen haaveillut siitä, että joku firma toimittaisi minulle joka päivä juuri sopivan määrä herkullista ja terveellistä ruokaa aterioiksi jaettuna!!

    VastaaPoista
  2. Oih! Olisi niin ihanaa vaan kertoa, mitä hedelmiä/marjoja ja miten laitettuna haluaa ja saisi sitten sellaisen lautasellisen eteensä vaikka pari kertaa päivässä! :) No, saahan sellaisen lautasellisen kun tekee... tylsää :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!