tiistai 4. tammikuuta 2011

Kaksi asiaa tälle päivälle

Piti palata mielenkiintoisten asioiden kanssa... No, mä kerron kuitenkin vielä tähän väliin kaksi asiaa, jotka olen tänään todennut!

Työkaverin kanssa yritimme selvittää ikuista omena-päärynä-dilemmaa ja tajusin tänään, että en ole kumpikaan. Ongelma ei keskity minulla ei mahaan eikä persuksiin. En ole omena enkä päärynä vaan läski. Tulipahan selvyys tähänkin asiaan!

Toinen tämän päivän hox-asioista on se, että on ihan turha jäädä keskustelemaan itsensä kanssa, että lähteekö lenkille vai ei (suora lainaus uusimmasta Kunto Plus-lehdestä) vaan ilman tätä pohdintaa, kamat päälle ja ulos! Johan alkaa tapahtua!

Tähän liittyy tämän päivän lenkkini. Juoksin eilen juoksumatolla ja tahmeaa oli. Ärsytti suunnattomasti. Tuntui, että ilma ei vaihdu salilla, sattui milloin selkään, milloin polveen (ja ei mihinkään oikeasti). Oli vaan NIIN IKÄVÄ ulkona juoksemista.

Tänään sitten tempaisin vaatetta riittävästi päälle (ja itseasiassa vähempikin olisi riittänyt ainakin ylävartalolle), koira remmiin ja pihalle! Juoksin 40 min kevyesti ja olisin voinut hihkua! Pakkasta oli kai suunnilleen -8 astetta. Hyvin tarkeni. Vaihteleva alusta oli taivaallinen. Tiet on hyvin aurattu ja vaikka ne ovat hiekottamattomia niin lumisina eivät kuitenkaan liukkaita.

Ah ihanuutta! Kyllä ulkona juokseminen vain on minulle sopivampaa kuin sisällä. Ja hei, kevättä kohtihan tässä mennään. Juoksusäät vaan paranee!

Hyviä lenkkejä!
tTM

4 kommenttia:

 1. Minä en osaa edes kuvitella, että jytyyttäisin jollain juoksumatolla sisätiloissa. :) Eikä pakkanen mikään este juoksulle ole, totesin sen tänään juostuani 11,4 kilsan lenkin 20 asteen pakkasessa. Sopivasti vain kudetta ylle, niin tarkenee ja kroppa hoitaa loput. Joku sanoi joskus, että talvi on vain pukeutumiskysymys. Pitää harvinaisen hyvin paikkansa. :)

  VastaaPoista
 2. Niin totta! Vähän jalkoja pelkäsin, kun juoksin ihan normi-lenkkareissa ja mulla on kengän päällys oikeastaan vain sellaista verkkoa, mutta uskomatonta kyllä hyvin tarkeni jalatkin. Säärystimet laitoin nilkkoja lämpimänä pitämään! Yläosalta olisin voinut riisua teknisen kerraston päällä olleen trikoopaidan kokonaan pois - takki olisi siihen riittänyt. Pakkanen ei käynyt yhtään edes henkeen (no ei sitä meillä ollutkaan kun 8 astetta). Loistokokemus!

  VastaaPoista
 3. Uskaltaisinkohan minäkin juoksulenkille joku kerta vielä tänä talvena? Hirveästi on tehnyt mieli, mutta jotenkin tuo lumi ei innosta. Tänään viimeksi haaveilin ihanista kesälenkeistä :)

  VastaaPoista
 4. Ehdottomasti suosittelen kokeilemista! Minäkin olin varma, ettei se voi olla miellyttävää, mutta sain kyllä yllättyä! Ihan mahtavaa! Eteneminen on hitaampaa lumella, mutta varmasti tehokasta! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!