lauantai 7. huhtikuuta 2012

Vapise (tero)!

Aku kommentoi hauskasta ilmiöstä mm zumbassa... kun se häviävän pieni (joo ihan varmaan) mutta selvästi ylimääräinen osa meitä heilahtelee iloisesti moisessa vatkauksessa. Tuttu ilmiö! Todentotta. Eilisen zumban jatkoksi kävin tänä aamuna sisäpyöräilytunnilla tärisemässä, tutisemassa, vapisemassa... Tekniikan avulla sen persuksen saa kyllä penkkiin liimattua niin kiihdytyksissä kuin muussakin menossa ja heilumisen saa helpostikin hallittua (pilateksen kovettaman keskivartalon - hah! - avulla), mutta sitä iloista tutinaa lihaksisen ruodon ympärillä... sitä ei hillitse mikään :) No ehkä aika sentään, kun tarpeeksi on veivattu ja sen tutisevan materiaalin määrä vähenee pikkuhiljaa.
Päästin muuten suustani (onneksi vaan Siskoni kuullen, koska hän on tottunut siihen, ettei mua kannata ottaa tosissaan) sellaisen "oivalluksen", että on taas aika ottaa meikäläinen puhutteluun. Tämä peli ei vetele! Sanoin nimittäin siskolleni (puhelimessa ja ihan tosissani), että ei kannata kuunnella itseään kovain tarkkaan (joutuu kato pitämään välipäiviä liikunnassa ja kaikkea sellaista...).

Tämän "oivallukseni" perään tuli täysi hiljaisuus myös puhelimen toisessa päässä. (Ilmeisesti Sisareni antoi minulle aikaa tajuta itse ajatukseni älyttömyys.)
Onneksi tajusin ihan itse ja melkein heti asian ulos suusta päästettyäni, että ehkä ei sittenkään noin... Jospa nyt kuitenkin tehdään niin, että kuunnellaan itseämme ja tehdään tarvittavat kompromissit. Intoilevan mielen ja kehon tarpeiden kesken! Niin kuin tänäänkin keskustelin samaisen Sisaren kanssa salilla:

TM: "Huomenna olis 10.30 zumba."
Sisar: "Reisissä kyllä tuntuu nämä kaksi edellistäkin. Olisko jo ylävartalon vuoro?"
TM: "En mä voi tehdä ylävartaloo, kun käsiä ei voi nostaa ylös ja rintalihakset ovat sikakipeet vieläkin sen salitreenin jälkeen!"
Sisar: "Ai niin sulla oli se."
TM: "Hmm. Tuleeks tähän nyt siis välipäivä?"
Sisar: *kohottelee kulmakarvojaan*

tTM viettää huomenissa välipäivää (melko varmasti) ja menossa ollaan oltu niin kovin, ettei ole ehtinyt edes pääsiäisherkkuja syödä - senhän vois ottaa huomenna takaisin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!