perjantai 6. huhtikuuta 2012

Zumbaperä

Siskon luona pääsiäistä viettämässä. 

Minä ajattelin viedä siskon zumbatunnille. Että yhdessä mentäis kun se on niin hauskaa. Vaikka hauskaa se on yksinkin. 

Olin kokonaan unohtanut, että mähän en ole käynyt selän hajoamisen jälkeen zumbassa olleenkaan... Kun olen pelännyt sitä selän vatkaamista. Matoliike ei kertakaikkiaan ole ollut vahvuus viime aikoina.

Oho! Asia muistui mieleen oikeastaan vasta siinä vaiheessa, kun tultiin juhlapaikalle (edellisen tunnin mukavasti lämmittämään jumppasaliin)... No paljonko sitä siinä enää voi. Ei juurikaan mitään. 

Onneksi (?) tämän vuoden aikana olen tullut hyvin tietoiseksi selästäni ja tiedän kyllä miten se toimii ja mistä se ei tykkää. Ja hyvinhän se zumban kesti. Pahimmissa hyppelyissä ja ravisteluissa vaatii vaan vähän tarkkuutta. Ryhtiä. Ettei painu lysyyn missään vaiheessa eikä mistään kohti selkää. Ei oo paljon vaadittu.


eiku on...

Zumba on jostain syystä laji, joka saa aina miettimään takalistoaan... Ehkä siinä veivatessa tulee tietoisemmaksi asiasta. Zumbaperästä puhuttiin tunnillakin ihan opettajan toimesta. Haluan läskit pois selästä ja lihasta persuksiin! Siinäpä sitä on taas ylevää tavoitetta henkevälle ihmiselle! Syvällisyys on taas heppoisissa kantimissa.

Mutta hyvä uutinen on, että minulla on ohjelmistossani taas uusi (wanha) laji! Turhaan olen tätäkin arastellut. Kunto nousee kohisten ja kyljissä tuntuu. Etenkin haluan sen zumbaperän, mutta ei mulla vyötärölinjojakaan vastaan mitään ole!

Tanssillista pääsiäistä!

tTM

2 kommenttia:

 1. Niinhän se taitaa olla lajissa kuin lajissa, että täytyy miettiä, miten kannattaa olla, ettei tee hallaa selälle. Hauska kuulla, että uusi-vanha laji sujui sutjakkaasti :)

  Minäkin kävin eilen zumbassa. Kaiken maailman ketkutuksissa alkaa naurattaa, kun sekä perässä että rintamuksessa on rasvaa, jota hötkyttää. En kyllä panisi yhtään pahakseni, vaikka takapuoleen vähän lihaksia saisinkin.

  Leppoisaa pääsiäisen jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään kävin eilisen zumban jatkoksi hytkymässä spinningissä :) Tekniiikka estää heilumisen, mutta ylimääräisen tutinaan ei auta sekään :) Mutta siinä se hiljalleen kuluu ylimääräinen ja sutjakammat linjat häämöttää edessä!

   Oikein ihanaa pääsiäisviikonlopun loppua Sinullekin.

   Poista

Kiitos viestistäsi!