keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Hetken tie on kevyt

Ne, jotka haluavat nauraa lisää, käykää lukemassa Lyijypallon tekosyylista. Te joilla on taipumusta tekosyihin, älkää käykö, saatte huiman hyviä ideoita!
Tänään on helppo hengittää. Ei paina päätöksenteko (koska tein päätöksen nimenomaan Nainan mainitsemassa pisteessä, jossa oli PAKKO) ja tämän päätöksen kanssa eletään. Välillä vieläkin mietin teinkö oikean ratkaisun, mutta plussalista kuitenkin oli hivenen pidempi näin, eikä SWOTtikaan saanut painopistettä toisaalle kääntymään, joten näillä mennään.

Haikeutta ja etukäteiskaipausta. Uuden odotusta ja mahdollisuuksien näkemistä. Vanhasta irrottautuessa sattuu aina. Mutta ei aina ehkä näin paljon... Mutta aina muutoksessa jotain menettää ja jotain saa. Niin se elämä menee.

Eli hetkisen kevyttä edetä tämä elämä tuon päätöksenteon osalta. Muutenkin tämän päivän motto on, että tämä hetki on hyvä, joten miksi murehtia jotain sellaista, mikä ei juuri nyt ole tässä. Etukäteen murehtiminen on hukkaan heitettyä energiaa niin kuin jokainen meistä tietää. Jotain pientä kaunista ja onnellista on jokaisessa päivässä. Kauneushan on aina katsojan silmässä.

Pääsiäisloma on jo alkanut. Aamuinen koiralenkki takana ja salille vie tieni - joka on kevyt. Juuri tässä ja nyt.

tTM

10 kommenttia:

 1. Varmasti oikea päätös ja kun se on tehty, niin eihän se ajatusvatkaaminen enää kannata.

  Tässä on juuri nyt hyvä olla, eiks niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti muuten tuo taaksepäin murehtiminenkin :DDD Todentotta! Eipä ole kovin hyödyllistä sekään. Ja joo, tein oikean päätöksen. Tiedän sen.

   Just tässä on hyvä <3

   Poista
 2. Ihania uutisia <3

  Onnittelut hyvästä, oikeasta valinnasta! Jatkukoon päivät keveinä ja helposti hengitettävinä ;)

  Onnellista pääsiäisen aikaa ja edelleen hetkessä elämistä! :)

  VastaaPoista
 3. Voi, onnea päätöksenteon johdosta! Jos on vain hyviä vaihtoehtoja, niin silloin tehty päätös on varmasti oikea.

  Hetkessä eläminen tekisi hyvää itse kullekin. Tai se, että murehtisi vain asioita, joihin voi vaikuttaa ja antaisi muiden olla.

  Kevyttä pääsiäislomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keveyttä, Aku! Murehtimisen rajaaminen se vasta vaativaa on! Mutta elämään luottamista voi onneksi opetella! :)

   Poista
 4. Olipas hieno ajatuksia herättävä postaus. Hienoa että sait tehtyä ratkaisusi ja katsot nyt eteenpäin. Ihan tavallinen arki tosiaan on täynnä kauniita asioita, vaikka se metsän tuoksu lenkkipolulla. Itse olen tosi saamaton isojan päätösten suhteen, talokaupoillakin meinas itku tulla, kun mukamas pelotti niin pirusti olla vastuussa omasta elämästä. En katunut ja eikä jälkiviisaus muutenkaan sovi kenellekään :) Tsemppiä ja kaunista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, eteenpäin mennään luottavaisin mielin. Ja ainahan sitä tekee siinä hetkessä parhaaksi katsomansa ratkaisun, joten jälkiviisaus ei sikälikään auta mitään :) Eikä tässä ole onneksi mitään syytä sellaiseen muutenkaan! Iloa ja valoa pääsiäiseesi, Linda!

   Poista
 5. Ihanaa, että sait tehtyä päätöksen. Hävettää myöntää, mutta itse olen muutaman kerran ajautunut vain tiettyyn suuntaan kun en ole tehnyt päätöstä ja se on tosi epämiellyttävä tilanne.
  Nauti lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikarajat tuli vastaan ja päätös oli tehtävä, mutta hyvä niin koska vieläkin varmaan pyörittelisin asiaa, jos olisin sellaisen mahdollisuuden saanut. Ihan hyvä näin!

   Mukavaa pääsiäisen aikaa Sinulle, Taina! <3

   Poista

Kiitos viestistäsi!