sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Poikkeuksellinen veto

Nimittäin yhteenveto.

Olen harvoin (siis en koskaan) tehnyt yhteenvetoja liikkumisistani, joten ajattelin ihan vain vaihteen vuoksi listata viime viikon liikunnat teille. En todella tiedä, miksi innostuin tästä asiasta nyt. Ei ole edes mikään erityisen hyvä liikuntaviikko... No impulssiherkkyyteni on ihan laajalti tunnettua ystäväpiirissäni. Otsalohko saattaa puuttua kokonaan...


mitään en ole liikkunut!


Pääsiäisen aikaan uskaltauduin ensimmäiseen zumbaan vuoteen ja loistista oli saada juoksun ja sisäpyöräilyn rinnalle vaihtelua tuova hikilaji.

Maanantai juoksukävely 50 min, 6 km (tarkoittaa juoksua, jossa välillä käveltävä, koska mukana koira) 
Tiistai koiralenkki 1 t 30 min 8,7 km hyvässä seurassa (ja tällä en tarkoita koiraani...)
Keskiviikko koiralenkki 1 t 30 min 8,9 km + 1 t sisäpyöräily
Torstai lepopäivä
Perjantai lepopäivä (taas)
Lauantai 45 min zumba + 30 min fitflow jooga
Sunnuntai koiralenkki 1t 30 min 7,9 km hyvää seuraa ja valokuvausta, joten eteneminen suorastaan pysähtyi hetkeksi :) + 45 min sisäpyöräily + 15 min keskikehon muokkausta + 20 min venyttelyä

No olipa hyvä, että tein yhteenvedon. Olis varmaan kannattanut tehdä jostain muusta viikosta. Venyttely loistaa taas poissaolollaan, vaikka olen moneen kertaan kehunut täällä oppineeni läksyni ja huoltavani kehoani... 

Lepopäivät ovat varmaan ihan tarpeelliset, mutta niitä itse asiassa on kaksi vain siksi, että työ ja yksityiselämä vaati poikkeuksellisen paljon, mikä taas haittasi harrastuksiani - eli liikuntaa. (Oikeesti harmittaa, että en ehtinyt perjantain rutiiniksi muodostuneeseen pilatekseen, mutta pe oli sen verran kaaottinen, ettei siihen ollut kertakaikkiaan mahdollisuutta - voitte uskoa, että yritin!)

Tässä vaiheessa voi varmasti aika turvallisesti sanoa, että liikunta on vahvasti elämäntapa minulle. Se ei valitettavasti tarkoita, että siinä olisi tarvittava tasapaino. Yhteenveto teki hyvää. Heti löytyi korjattavaa :)

tTM katuvaisena 

4 kommenttia:

 1. Hyvältähän tuo näyttää. Lokikirjat ovat hyvästä, uskoisin. Ruokapäiväkirja on aina ollut mulle valaiseva juttu. Liikunnat tulee kirjattua kalenteriin, en oikein tiedä mistä tapa on peräisin.

  VastaaPoista
 2. Vai ei ollut hyvä liikuntaviikko?? Olet pahasti koukussa! Miten ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Mitään et tosiaan ole liikkunut, mutta onneksi liikunta on sinulle kuitenkin elämäntapa! ;) Olet koukussa, kuten Taina sen ilmaisi. Tasapainoilua kait se on joka viikko. Sen kanssa, mikä on kohtuullista ja riittävää, puhumattakaan jos haluaa liikkumiset monipuolisena pitää. Sanoo nimimerkki 'pelkkää juoksua harrastava' ;))

  Mukavaa viikkoa Ihanalle TM:lle! <3

  VastaaPoista
 4. No nyt on ikävä tuota liikuntaviikkoa. Tästä viikosta tuli vielä huonompi!

  Koukussa on kiva olla :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!