sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Tossun alla

on kevättä!

Ruoho vihertää varovaisesti ja hiekkatiet ovat sulat, pääsääntöisesti kuivat ja hiekka asfaltilta on lakaistu pois. Kyllä kelpaa!

Uskallan kaiken uhalla tunnustaa, etten pidä keväästä. Valokuvaajan sielu kärsii, kun kauniita maisemakuvia tässä lumen alta paljastuvasta ruskeudessa ja roskaisuudessa ei vain saa. Maisema on tylsä ja kokolailla ruskea. Odotan vihreyttä, joka on ihan kohta täällä! 

Kauniita kuvia pienistä yksityiskohdista niin kuin silmuista toki saa ja jään alta vapautuneesta merestä, mutta siihen se jää. (vinku-vänky-valivali)
Aurinko ja valo sen sijaan ovat (luonnollisestikin) taivaallisia! Valon lisääntyminen saa elämän palaamaan talvehtineeseen kehoon ja luontoon ympärillä. Linnut laulaa ja pörriäiset... pörisee.

Uskomatonta päästä juoksemaan vain yhdessä vaatekerrassa! Pyykkiäkin tulee paljon vähemmän :) Pelottava hiekka on hävinnyt, joten pyöräillä saa ihan rauhassa. Loistavaa!

Todella kiireistä niin töissä kuin muissakin velvollisuuksissa. En ole ehtinyt edes lukea blogeja, mutta kahlaan niitä läpi, kun suinkin ennätän. Oikein odotan sitä, miten paljon tekstejä on tässä välillä odottamaan kertynyt. Edessä kiireinen viikko, joka tosin (onneksi) huipentuu pitkään viikonloppuun kaukana kaukana täältä aikuisporukassa. Nano-sekunttiakaan ei minkäänlainen huono omatunto tule minua reissussa hidastamaan! Elämän ja ruokailun pidän raiteillani, mutta äänekkään ja vahvasti olevaisen jälkikasvuni jätän isovanhempien huomaan niin, että jo lentokentällä pystyn täysin vilpittömästi kysymään: "mitkä lapset?"
Annetaan aurinkoisen kevään helliä meitä ja nautitaan tästä välttämättömästä siirtymästä kohti upeaa lämmintä kesää, puistojumppia ja lenkkejä kevyissä vetimissä kevein askelin!

Kohta meillä on tossun alla KeSä <3

tTM

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat! Toivat kesäolon :)

    Jospa kiire itse kullakin taas tasoittuu, sitä nimittäin tuntuu olevan liikkeellä kaikkialla.

    Rentouttavaa viikonloppuvapaata kaikista velvollisuuksista ja kotimaan kevätharmaudesta! Nauttikaa! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Nautittu on. Ja nyt jo juostukin. Nyt on kesän paras hetki: koko kesä edessä <3

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!