tiistai 27. maaliskuuta 2012

vali vali valitse jo!

Tänään on suuri päivä. Täytyy kysyä ja kuunnella. Vastata. Haasteeseen ja kysymykseen. 

Ajattelutyö pitää olla valmis. Pitää olla valmis tekemään päätös ja pysyä sen takana. 
No, mistä sitten tietää, mikä on oikea päätös? Haluan luottaa siihen, että kun päätöksen aika tulee, on päätöskin valmis. (Kiire kyllä tulee)

En tiedä kuka tai mikä olen ja mitä haluan. Toivoisin, että tulisi joku, joka sanoisi, että tee näin tai näin. Ja voi pojat! Olen kysynyt asiaa ainakin 20 henkilöltä - että mitä minun kannattaa/pitää tehdä? Että mitä tekisit, jos olisit minä?

Tylsää porukkaa. Sanovat, että itse täytyy päättää. Että itse omasta elämästään tehdä päätökset ja sitten kantaa myös seuraukset. Itse. Hölmö peli koko päätöksen teko.Päivittäin kallistun eri ratkaisujen puoleen. Välillä olen ehdottomasti päätökseni tehnyt ja siinä aion pysyä - ei mene kuin vartti niin alan taas pompotella asiaa edestakaisin ja kohta olen ihan eri mieltä kuin hetki sitten... Voi hyvää päivää.

Ehkä pian uutisia tai sitten viime päivinä vallinnut synkkä hiljaisuus :) Saas nähdä!

Iloa, valoa ja terhakasta kevättä! Lenkkejä ja aurinkoa!

tTM

6 kommenttia:

 1. Tuntuu niin tutulta. Siis tuo pääteöksenteon vaikeus :) Tsemppiä, kyllä se sieltä tulee. Viimeistään siinä vaiheessa, kun on PAKKO :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! Onhan minulla vielä tuo PAKKO-kortti :) Sitä odotellessa!

   Poista
 2. Tutulta kuulostaa myös täällä. Olen itse miettinyt jo aivan liian kauan erästä päätöstä. Läheiseni lienevät jo luopuneen toivosta, että lopettaisin tämän päättämättömyydessä lillumisen... Hyviä päätöksiä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeutta päätöksen tekoon sinullekin! Eikun perinteisiä plus/miinuslistoja tekemään, vähän SWOTia ja lopuksi sitten päätös tunteella (tai järjellä)! Minäkin yritin kysellä oikeaa vastausta lähipiiristäni, mutta päätöstähän ei voi kukaan muu tehdä kuin ihan itse. Hankalaa se voi olla ja aikaa se vie, mutta minun päätökseni alkaa olla valmis - melkein :)

   Poista
 3. B. Disraelin mukaan "On tärkeää tietää, milloin tarttua tilaisuuteen. Toiseksi tärkeintä on tietää, milloin jättää otollinen tilaisuus käyttämättä." ;)

  Toivottavasti saat päätöksen pian tehtyä ja sen jälkeen voit huokaista helpotuksesta, luottaa valinnan olleen juuri oikea sinulle! Rohkaisuhali sinulle ihana TM <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ihana Kaneli! Täysin samaa mieltä Disraelin kanssa (mutta multa puuttuu se tieto kumpi tää nyt on :)). Mutta joka tapauksessahan asia on niin, että sitten kun päätös on tehty, on se paras mahdollinen siinä tilanteessa eli oikea. Ja sillä periaatteella aion tästäkin koskesta läpi mennä. Onneksi kysymys on valinnasta kahden hyvän välillä!

   Poista

Kiitos viestistäsi!