maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tuulen viemää

Tää lähtee kauas. Ihan muualle. Mutta viikoksi vain ja töihin. Vain vähän hupia. Luulisin. No ei tämä nyt niin hirveän kauas mene, mutta kauas kotoa kuitenkin. Toiseen maahan, jossa on jo kevät (toivon).

Blogihiljaisuutta tulee väkisinkin ellei sitten aika käy hotellissa iltaisin pitkäksi. Muuten menee työn touhussa. Pitkää päivää. Vieras kieli. Loputon ihmisten virta, joihin tutustuttava, verkostoiduttava, kerättävä pino käyntikortteja ja muistettava jakaa omia. Puettava yhtenä iltana pitkä mekko päälle (voi elämä) ja edustettava. Ei niin yhtään minua. Nimittäin se mekko. Muu on työtä, minua.

Aion olla vähän uskotonkin! Kirjoitan toista blogia siellä ollessani. Mutta siitä blogista saa palkaa ja vaikka minulla olisi siellä toisessa blogissa kuinka hauskaa, on se työtä. Ymmärtäkää. (Mutta kieltämättä hauskaa kirjoittaa ihan toisenlaisena henkilönä kuin TM on :))

Seikkailu odottaa, mutta voitte olla varmoja, että tänne minä palaan. Viikon päästä istun kotona koneeni ääressä verkkarit jalassa ja paasaan taas samoista asioista ehkä vähän vieraalla aksentilla tai vieraasta ruokakulttuurista vakavia vaikutteita ottaneena (iso tuskin), mutta palaan kuitenkin ja sitten lähdetään lenkille, salille, pilatekseen ja syödään salaattia ja luonnonjugurttia.

Siihen asti pitäkää huolta itsestänne!

tTM

2 kommenttia:

 1. Tuu jo takaisin, odotan/odotamme! ;)

  Ei vaan, vietä mukava, antoisa työreissu. Koita ehtiä jossain välissä rentoutuakin. Ja edusta edusta nättinä pitkässä koriassa mekossasi ;)

  Niin ja älä koukutu siihen toiseen blogin niin paljon, että unohtaisit meidät! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä en mihinkään pitkäksi aikaa jää, joten täällä taas. Pikkuhiljaa arkeen asettuen. :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!