perjantai 1. heinäkuuta 2011

Kesä mun rakkaani

Helle pehmittää pään ja hidastaa ihmistä. Onpa onni, että työpaikallani on viileää. Niin viileää, että välillä paleltaa varpaita :) Ei hidastu aivot ja ulkona paahtavasta helteestä ei ole tietoakaan! No sitten iltasella, kun suuntaan kotia kohti.


Mukavaa, että on kesä. Näyttää se hyvältä ikkunastakin, vaikkei sitä itse tuolla ulkona kokisikaan. Juokseminen on mahdollista vain aikaisin aamulla ja silloinkin on lämmin. Illat eivät viilene tarpeeksi. No ei siinä mitään. Sitten ei juosta päiväsaikaan. Ja aina on vesijuoksu vaihtoehtona.

Vapaa viikonloppu edessä. Lepoa ja liikuntaa. Siinä viikonlopun suunnitelmat. Minusta tuossa on haastetta ihan riittävästi! Jos kaipaa vielä lisää ohjelmaa voi vaikka ottaa tuohon lisäksi sen, että pysyy kohtuudessa ruokailun kanssa. Ohjelmaa on tiedossa viikonlopulle, mutta aion silti säilyttää maltin ruokailun suhteen.

Ja vielä huom! Paras kesäinen ystäväni riippukeinu saa oikein tieteellisen tutkimuksen tulokset tuekseen - minä tämän tosin tiesin tutkimattakin! Riippukeinuun siitä joka iikka!

Kesää ja rakkautta toivottelee,
TM

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!