Sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Tuliko juhlittua ja ylensyötyä?

Kyllä vain.


Enkä edes hirveästi kadu. Välillä sitä tarvitsee vapautta, kunhan pääsee välittömästi jaloilleen mokoman jälkeen eikä jätä tällaista huolettomuutta tavaksi! Enhän minä.

Tänään on jo normaalipäivä ja tiedossa niin salia kuin juoksuakin <3

Hyvänä liikkeelle panevana voimana toimii pettymys siihen, että on loman viimeinen päivä... Nyyh! Ei tällaista pettymystä ilman liikunnan puhdistavaa voimaa kestäisikään! Toinen puoli asiassa on tietysti myös se, että kohtapuoliin töihin paluun jälkeen on näyttäydyttävä ihmisten ilmoilla ja mahduttava urheilutrikoiden sijaan asiallisiin vaatteisiin... Mukavaahan se ei ole, mutta pakko. Että eikun tossua toisen eteen ja lenkille. toim.huom. siis lenkki on mukavaa, asialliset vaatteet ei :)

Arki alkaa siis aalla ja sitä kohti nyt mennään haluttiin tai ei. Minulla on mukava työ siinä ei mitään, mutta ongelma on siinä, että mieluummin olisin lomalla!

tTM alistuu arkeen

2 kommenttia:

  1. Sama täällä eli huomenna aamulla on suunta työmaalle.

    VastaaPoista
  2. Eikö ole julmaa touhua?? Ensin päästävät lomalle ja sitten kun kunnolla vauhtiin pääsee niin pakottavat takaisin... Lottovoittoa odotellen :) (tosin en ole koskaan lotonnut, että mahdollisuudet vissiin heikommat kuin niillä jotka lottoavat...)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!