torstai 28. heinäkuuta 2011

Käsitöitä

Voisin toki puhua roikkuvasta mahastani ja valtavista reisistäni, mutta suurinta kauhistusta tällä hetkellä aiheuttaa käsivarsissani roikkuvat suunnattomat allit! Juu juu ja kylkitissit ja mitä kaikkea nyt topistani näin helteellä pursuaakin.

Tämä ongelma toki poistuu ihan hetkenä minä tahansa, kun pakkaset jyrähtävät taas päälle enkä riisu pitkähihaista paitaa (ainakaan valoisassa) yhdeksään kuukauteen, mutta ongelma palaa taas kevään myötä kuin muuttolinnut! Oikea alliparvi.

Jos nyt jollekin vielä on epäselvää, niin minulle kaikkein mieluisimpia lajeja ovat sellaiset etenevät ja suorittavat lajit - kuten esimerkiksi juoksu. Hitaaseen hinkkaamiseen (jonka tulokset näkee heti puolen vuoden jälkeen) ei minusta oikein ole. Juoksussa tulokset on heti käsillä, kun keuhkot vinkuvat räjähdyspisteessä, näkö on mennyt hien kirvellessä silmiä ja kädetkin ovat niin hikiset, ettei kotiavain pysy kädessä, vaan joutuu soittamaan ovikelloa ja toivomaan, että joku sukulainen antaa armon käydä oikeudesta ja päästää sisälle. Enempää tuloksia ei juuri voi pyytää!

Eli alli-ongelma on jokseenkin tullut jäädäkseen, koska minua on hyvin vaikea motivoida tekemään esimerkiksi päivittäin käsiohjelmaa... Salilla toki teen käsiä ja olkapäitä ja vesijuoksuun ostin käsityöskentelyä tehostavat hanskat, mutta varsinaisesta allien työstämisestä en kuitenkaan saa kiinni. Istun kotona ja kitisen asiasta. Kotoa löytyy käsipainot, kahvakuulat ja jos jonkinlaista kuminauhaviritystä. Tarvitaan vain henkilö, joka käyttää niitä. Onnistuiskohan punnertaminen, kun siinä ei tarvita välineitä ja liikkeitäkin on suunnilleen vain yksi...?

Eli miten saan kauniit, muodokkaat käsivarret helposti? No joo, en mitenkään ja ilmeisesti en milloinkaan. Mutta kiva se olisi!

tTM siipiään heilutellen

2 kommenttia:

  1. Veit sanat suustani!!! Just noin se on, valitettavasti.

    VastaaPoista
  2. Voisipa "määrätä" itsensä tekemään ne punnerrukset tms käsivarsiliikkeet ja sitten vaan tekisi. Tarvitsenkohan todella oman PT:n viereen seisomaan ja sanomaan, että nyt teet nämä liikkeet? Hoh hoijaa. Toivoisin olevani järjestelmällisempi näissä asioissa. :/

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!