tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesätuulet kutsuu seikkailuun

Lomaan on vielä matkaa, mutta lähestyy se koko ajan sentään.

Ruokailun kanssa on mennyt hyvin. Juhannuksena pari leipäpalaa (johtuen ruokailujen suunnittelemattomuudesta) ja herkkuja tuli jonkun verran nautittua, mutta itse kyllä koen (kuinkas muuten) että kohtuudella. Liikuntasaldo oli kyllä lähellä nollaa...


Jatkan valitsemallani linjalla (ruokailun suhteen), mikä helpottuu sikäli, että ruokatalousvastuuni otetaan minulta lähes pariksi viikoksi pois, joten minun ei tarvitse pastaa vääntää muillekaan eikä kantaa leipää kaupasta kotiin. Ihanuus!

Viileässä kivitalossa loman odottelu ja työn tekeminen helteellä ei ole varsinainen ongelma. Näen pienen palan taivasta työhuoneeni ikkunasta ja sen, että naapuritaloihin aurinko paistaa (ei toki meille), mutta muuten ei kesästä ja helteistä ole mitään tietoa! En lue, enkä halua viestejä ulkomaailmasta ("wow meidän mittari näyttää +29 astetta varjossa!"). Minun käsitykseni mukaan ulkona on kaunis, muttei mitenkään erityinen kesäsää! piste.

Eilinen ripeä kävelylenkki piristi mukavasti. Ihanaa kun kesäillassa voi mennä sortseissa ja t-paidassa! Tätä on koko pitkä ja kylmä talvi odotettu! Nyt nautitaan!

Urheilullisia ja terveellisiä kesäpäiviä!
tTM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!