keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Lepopäivä

Tänään on lepopäivä liikunnasta.

Sen kunniaksi kävelin koiran kanssa tunnin reipasta tahtia ja pyöräilin 11 km (hyötyliikuntaa). Ostin kirjan selän huoltamiseksi ja selkää huoltavan jumpan aion vielä tälle päivälle tempaista.

Lepopäivän itselleni määräsin, koska eilisen salitreenin lisäksi kävin juoksemassa illalla 50 min. Puhdasta nautintoa, vaikkakin suhteellisen kuumaa olikin. Viisainta olisi varmaan juosta aamulla mutta olen lomalla niin huono heräämään aamuisin... ja arkena on kiire töihin.

Mutta hyvä lepopäivä menossa ja odotan oikein huomista, kun pääsee taas urheilemaan.

Lepopäivä on ollut myös sokerista! Ei yhtään sokeria tänään :) vielä

Tavoitteena päihittää vaaka. Olen nimittäin satavarma, että painoni alkaa kutosella tällä hetkellä, mutta minulla on siihen lääke: en mene vaakaan. Hah!

TM ovelana

2 kommenttia:

  1. Heh, varsinainen lomapäivä! Kerrassaan ihanaa, että pystyt taas liikkumaan kunnolla. Itselläni liikunta jäänyt aivan liian vähälle tänä kesänä, mutta syksyllä toivottavasti palaan sen pariin ahkerammin ja säännöllisemmin. Nauti vikasta lomaviikosta!

    VastaaPoista
  2. Syksyllä ehtii hyvin ja ihan varmasti palaat - tämä on jo osa meitä! Ostin tänään "selän huoltokirjan" ja aion nyt huoltaa sitten selkää paremmin ja säännöllisemmin kuin viime talvena, joten toivottavasti pääsen liikkumaan jatkossakin kunnolla :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!