tiistai 3. toukokuuta 2011

Toipuminen vailla logiikkaa

No ni. Takaisin pelissä! Ja olen jo tänään ehtinyt käydä yleisötilaisuudessa levittämässä vatsatautia eteenpäinkin. Että on tehokas olo. Onnea vain voittajille!


Pienenkin takaiskun jälkeen tuntuu olevan hyvin vaikea päästä takaisin tasapainoon... Uskomattoman tiukassa on käsitys, että "sairaana saa syödä, mitä vaan mikä maistuu". Tosi fiksua!

Siis voi olla tilanteita, joihin ohje sopii, mutta ei kyllä aina ja kaikissa sairastamisissa. Ei esimerkiksi tässä minun tilanteessani! Että vähän kun vatsasta vääntää ja ruokailu ollut heikompaa pari päivää, niin ruetaan rankkoihin korjaaviin toimenpiteisiin, joihin kuuluu niin jäätelö kuin suolaisetkin herkut... Kun on toi ravitsemus niin rempallaan, että kunhan ei olis jo aliravitsemuksen puolella!

Kylläpä kannattaa asiaa pysähtyä pohtimaan - vaikka alasti kokovartalopeilin eteen! Ehkä totuus paljastuu sillä tavalla... Ehkä sillä tavalla pääsen juonen päästä taas kiinni.


Jos toipuminen etenee tähän tahtiin, huomenna lenkille!

tTM horjuu muttei kaadu

2 kommenttia:

  1. Olen aina ihmetellyt kadehtinut ihmisiä, joilta häviää ruokahalu kipeänä. Itseltäni ei edes silloin kun kovan flunssan takia en tunne makuja. On se niin epäreilua:(
    Hyvä, että olosi parempi. Reissussa sairastaminen on kyllä hirveetä.
    Ja hei, toivottavasti pääset lenkille!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Lenkille en ehtinyt ja hyvä niin kunto kuitenkin vähän epävarma vieläkin. Ehkä jo huomenna :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!