tiistai 17. toukokuuta 2011

Terveisiä

Neljän päivän loma takana. Pitkiä brunsseja, elämää suurempia latte-kuppeja, kiireettömiä illallisia.


Niistä en kuitenkaan rupea huonoa omatuntoa kantamaan, koska joka päivä käveltiin (ainakin) 100 km kauppoja, museoita, tivoleita ja nähtävyyksiä. Aina kuljettiin etsimässä vielä parempaa kahvilaa, brunssipaikkaa, ravintolaa... Käveltiin niin kauan kuin jaksaa. Silloin sitä yleensä onkin sopivan kahvilan kohdalla :)


Jospa osa isäntämaamme rauhallisesta rentoudesta olisi tarttunut minuunkin. Turha kai sellaista on odottaa, mutta toivoahan saa. Olipas mukavaa rentoutua.

Flunssa jäi pitkälti matkalle, pientä tukkoisuutta vieläkin on, mutta se voi johtua näistä kevään pölyistäkin... Jospa tämä tästä selkiytyisi kohta. Oloni on ollut niin kauan epävakaa ja sairautta on riittänyt, joten en uskalla lähteä kovin reippaasti liikkeelle vielä, mutta vähitellen kuitenkin jotain liikuntaa on saatava! Onneksi on tuota ulkomailta tuotua rentoutta, että ihan ei pää hajoa tähän sairastamiseen.

Ja jotta ei persus homehdu kiinni kotisohvaan niin starttaan samantien työmatkalle loppuviikoksi. Jei! Seuraava hotelli... here I come!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!