tiistai 24. toukokuuta 2011

Kauneushaaste

Sain Tainalta hauskan haasteen (Kiitos!). Haasteena on kertoa neljä hyvää asiaa itsestään. Siis ulkonäöstään, ei luonteestaan (tulen toimeen ihmisten kanssa :)) tai osaamisestaan (kymmensormijärjestelmä). Haaste on kiertänyt jo jonkin verran blogimaailmassa ja on ollut ihana lukea blogeista, kuinka ihmiset löytävät itsestään helpon oloisesti myös hyviä asioita.


Mutta kun huomio kääntyy itseen, onkin paljon vaikeampaa olla kannustava ja hyväksyvä ja vaikka neljä kohtaa, joihin olen itsessäni tyytyväinen, pystynkin löytämään, osaan liittyy mielessäni "mutta" tai ajatus, että tähän olisin vielä tyytyväisempi jos...

Noo turha kritiikki olan yli ja asiaan. Neljä asiaa ulkonäössäni, joihin olen tyytyväinen:
  1. Hiukset - niitä totisesti riittää. Lisäksi olen löytänyt täydellisen kampaajan, joka saa hiukseni myös alistettua malliin! Huippua. Väri ja pituuskin tuntuu tällä hetkellä oikealta. Etenkin väriä haettiin jonkin aikaa, mutta pituus oli vähän kuin vahinko :)
  2. Vartaloni mittasuhteet - olen pieni ja riittävän sopusuhtainen (noo vähän on tuota turhaa suklaakuorrutusta tällä hetkellä vielä päällä, mutta aineksia olisi).
  3. Vyötäröni on vihdoin tullut esiin ja ihan kohta voin olla tyytyväinen myös vatsaani, koska en sixpackiä tavoittelekaan niin pieni timmiytyminen tästä on todella suuri muutos puolentoistavuoden takaiseen.
  4. Silmät - minulla on suuret ja siniset silmät. Nopea ja helppo meikata aamukiireessä :)


Toivotan kaikille hyväksyviä ajatuksia itsensä suhteen! Ei ole yhtään pahitteeksi vähän rakastaa itseään! Haaste on kiertänyt jo jonkin aikaa eli heitän haasteen vielä eteenpäin: Outi, mikäli et ole jo tätä tehnyt! Ja muut blogiini eksyneet, jotka eivät vielä ole miettineet itsestään neljää hyvää, kaunista asiaa - tehkääpä! Teki yllättävän hyvää!

TM lähtee kauneusunille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!