sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Venyttelyhaaste

Aika vähällä yllyttämisellä tällä kertaa selvittiin ja päätin lähteä haastamaan ennen kaikkea itseäni, mutta myös muita, jotka tuntevat tarvetta pienelle notkistumiselle. Lihakset jo huomattavasti paremmat kuin puolessa välissä viikkoa ja olisin tosi iloinen, jos voisin todeta, että se johtuu siitä, että otin opikseni ja olen nyt viikonlopun ajan huoltanut lihaksiani paremmin... No ei johdu.

Toki osansa on sillä, että olen levännyt hyvin ja pitänyt kunnon taukopäivääkin liikunnasta (tänään). Mutta siis kaksi yötä (vai kolme) nukuin lihasrelaksanttien kanssa (hävettää tunnustaa) ja ekana päivänä söin särkylääkettä päivälläkin... No nyt on kuitenkin parempi olo ja venyttely voi alkaa!

Outi lupasi lähteä mukaan venyttelyhaasteeseen. Löytyykö muitakin? Aion nimittäin venytellä ensi viikolla JOKA PÄIVÄ! WoW! Jos itse pystyn suorittamaan moisen haasteen, se tarkoittaa noin 7 x enemmän venyttelyä kuin koko vuonna aikaisemmin... :) Ehkä ei sentään. Sillä olen tehnyt omistamani venyttely-dvd:n läpi melkein kaksi kertaa! Olen nyt vähän kuitenkin venytellyt, joskus, myös sen lisäksi...

Ihan tönkkönä käytyäni toivon, että saisin venyttelyn tämän haasteen avulla joka viikkoiseen edes melkein jokapäiväiseen ohjelmaani! Sillä tavoitteenani on liikkuva keho, jossa kiristykset ei tunnu ja liikkumisen ilo sen mukaista!

Ensi viikon tavoitteena on venytellä siis ennen kaikkea jalkoja ja alaselkää. Pahimmat kiristykset ovat takareisien ja pakaralihasten alueella... Myös hartioiden väli voisi hyötyä määrätietoisesta venyttelystä. Palataan tarkemmin venytyksiin viikon aikana!


Vetreätä tulevaa viikkoa kaikille!
t. TM

3 kommenttia:

 1. Lasketaanko haasteeseen mukaan kuntosalillakin treenin jälkeen tehdyt venytykset? :D jos niin sitten olen mukana ;)

  VastaaPoista
 2. Jep, heti kipeytyneen akillesjänteen kera haasteessa mukana! Olisi pitänyt venytellä paljon paljon enemmän...

  VastaaPoista
 3. Kyllä! Kaikki venyttely lasketaan, koska itse olen Suomen huonoin venyttelijä. Ihastuksella katselen ohikulkiessani salilla treenin jälkeen venytteleviä... Mutta toivon, että tämä viikko toisi hyvää oloa ja venyttelyn tavaksi! Kaikki lasketaan.

  Ja eikö ole Outi kummallista, että sitä havahtuu aina vasta, kun jostain vihloo, tähänkin asiaan! No sinä sentään olet yhden venyttelyviikon tänä syksynä viettänyt... Minä kankea kanttura en sitäkään - VIELÄ! :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!