maanantai 2. heinäkuuta 2012

Kaato

Tuli flunssa ja kaatoi sänkyyn kolmeksi päiväksi. 

En uskalla sanoa (onko jollain muulla kokemusta?), mutta ihan kuin paranemiseni olisi alkanut Carmolis-tipoista. Lähipiiristäni löytyy voimallisesti tämän ihmeaineen puolesta puhujia. Itse en ole varma. Mutta varovaisesti tuuletan. En kuitenkaan mainosta. Tarvitaan enemmän kokemusta asiasta.
Liikunta tyssäsi kokonaan. Ja näyttääpä tuota saavan lihakset kipeeksi sohvalla makaamallakin.

Tänään kuitenkin elämä jo voittaa. Ja arki. Ei vieläkään loma. Kaikille muilla tuntuu olevan... Siltähän ne viimeiset viikot taitavat tuntua joka vuosi.

Tänään jo kunnolla liikkeelle. Makaamalla kerrytetyt nesteet liikkeelle. Toisaalta on ollut ihana levätäkin. Katsoa tyhjänpäiväisiä elokuvia ja torkkua silloin, kun on väsyttänyt. Stressin kiristämä elimistö varmaan antoi periksi ja flunssa iski. Parempi kuitenkin nyt kuin lomalla :)

Vielä en ole ihan varma, mitä liikunta pitää tänään sisällään... Huomenna pääsen kuitekin juoksemaan! Ihanaa!

Kesää kohti!

tTM

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! Carmolis-tipoilla lotrattiin musikaalien takahuoneissa teineinä, esitykset olivat aina kevätaikaan ja kaikilla jos ei muuten niin sympatiasyistä kaveria kohtaan kurkut kipeinä. Maku ei muistaakseni ollut mitenkään erityisen ihana.

  VastaaPoista
 2. No höh tuollaisia flunssakaatoja.

  Carmolis on jotain kammottavaa maultaan, mutta ehkä siksi juuri sen teho on hyvä! :)

  Loma on tulossa. Malttia meille! :) Ilo-oloa.

  VastaaPoista
 3. Itse asiassa minua ei haitannut Carmoliksen maku (armollinen nuha) vaan pikemminkin haju... Ihan kammottava! Kuuman vihreän teen joukossa maku ei pistänyt liikaa. Eilen kävin jo treenaamassa ja tänä aamuna pyörällä töihin. Tulkitsen itseni parantuneeksi :D

  VastaaPoista
 4. Kesäflunssa on ihna :( Mummo käytti Carmolista ja vieläkin kyllä saan hajun nenääni, taisi olla aika tuju makukin siinä.

  Loma edessä vasta elokuussa, joten löytyy täältä muitakin sinnittelijöitä :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!