tiistai 26. kesäkuuta 2012

VirtuaalimalliPitihän minunkin, kun muutkin... Vasemman puoleinen siis nykytilanne (arvio todennäköisesti yläkanttiin, koska minulla ei siis sitä vaakaa tällä hetkellä ole - ostan sen tänään, kun rupesi niin häiritsemään) ja oikean puoleinen se, mitä haluaisin painaa (vertaa edellinen kirjoitukseni, jossa käskin kaikkien hylätä numerot ja mennä hyvän olon mukana - kauanpa se itselläni kesti). Ihan valtava tuo ero ei ole, mutta kyse on siis virtuaalimallista - tällä neitokaisella (kuvassa) on varsin kiinteää läskiä... :)

Mikäli mokomalla mallilla leikkiminen kiinnostaa sinuakin, mallin löydät täältä. Ja tuota kohti ollaan menossa! Ihan vain terveellisillä elämäntavoilla ja aktiivisuudella. Amen.

tTM

6 kommenttia:

 1. Hihi, miekin kävin tän tekemässä ;D
  Oli varsin hauska ja valaiseva itseasiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Palkitsevinta oli laittaa sinne lähtöpaino ja tavoite! Kyllä muutosta on tapahtunut (näkeehän sen omista valokuvistakin toki). Tähänhän arvioin nykytilanteen... tänään mä kyllä ostan sen vaa'an :)

   Poista
 2. Hauska leikki! Meillä aika sama-kroppaiset mallit:) Ei paljoa eroa nyt ja jälkeen kuvissa... Se pisti kyllä vähän ajattelemaan.
  Vielä kun tohon simulaattoriin olis voinut syöttää mitat, niin olis varmaan saanut todellisemman kuvan?! Ainakaan mun "mallin" ja mun mahalla sivukuvassa ei ollut mitään yhteistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Tämä on kyllä napakampi paketti tämä virtuaali-ihminen :) No tuota kohti nyt kumminkin :)

   Poista

Kiitos viestistäsi!