maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kiitos sateesta

Olenko kertonut teille, että elämäni on ajoittain aivan liian täynnä tekemistä ja vuorokauden tunnit eivät riitä mihinkään? Että olen tehnyt aloitteen 36-tunnin vuorokausiin siirtymiseksi? Ai, että olen. Että olen uuvuttanut teidätkin ruikutuksellani... Hmm...

No, ehkä sitten on aika kertoa, että tämän kevään ja alkukesän suuret ponnistukset ja ohjelmanumerot ovat takanapäin! Olen koodannut yhden lapsen kisamatkan, ollut huoltajana ja taputtanut kämmenet hellinä kamera polvilla pomppien tuntikausia. Yhdet suuret sukujuhlat on hoidettu järjestelyineen, leipomisineen, kutsuineen, kukkineen, etu- ja jälkikäteen siivoamisineen JA tiedättekö mitä? 

Minulla ei ole koko loppukesälle suunniteltuna mitään muuta kuin mökkeilyä, hyviä kirjoja, kiireettömiä lenkkejä ja just sitä liikuntaa, mitä itse haluan... Namskis! 

Eilen vielä siivottiin aamusta juhlapaikka, pakattiin tavaroita palautettavaksi sinne ja tänne... Mutta valmiita oltiin jo heti puolen päivän jälkeen. Ja vettä tuli kaatamalla tuulen kanssa. 

Mikä siunaus!
Olin suunnitellut yhtä ja toista mukavaa tekemistä sunnuntaillekin mm pitkän lenkin, mutta sateen eristäessä meidät sisätiloihin päädyin totaalisesti vielä parempaan ratkaisuun:

Koko päivä pyjamassa, kahden ja puolen tunnin päiväunet, parin keskeneräisen kirjan lopettelu (luin mm Humisevan harjun tänä keväänä uudelleen - nuorena tyttönä se tuntui niin mahtavalta rakkaustarinalta traagisine käänteineen :)), helppoa ruokaa, loikoilua ja lötköttämistä! Ihan mahtavaa. Luksus sunnuntai!
Nyt tuntuu, että kesä vihdoin alkaa. On tuntunut, että kaikkien velvollisuuksien keskellä ei ole voinut edes kesästä nauttia (loma nyt vielä ei ole alkanutkaan). Mutta nyt! Aurinkokin paistaa kirkkaammin. Tuuli on lempeämpi.

Mökille lähdetään jo tänä viikonloppuna (joistakin juhannusperinteistä ei vaan pääse eroon). Kesäkeittiö avataan. Ruokaa haetaan omasta maasta. Ruokaa laitetaan yhdessä. Maailmaa parannetaan myöhään yöhön asti. Yöttömään yöhön. Nauretaan vatsalihakset kipeiksi.

Myös lapset pääsevät heittämään vapaalle. Hölmöjä ideoita on luvassa siltäkin suunnalta.
Minä saan vielä muutaman viikon vielä avata kuntokeskuksen aikataulut ja valita itselleni sopivinta. Mitähän tänään ottaisi? Pyöräily on tullut arkiliikkumiseen jäädäkseen. Juoksulenkkejä tähänkin viikkoon on tarkoitus saada useampi osumaan juhannusjuhlista huolimatta. Pitäisiköhän tehdä joku pidempi pyörälenkki? Viime kesänä zumbasalin ikkunat saatiin tanssittua huuruun. Mikähän on ilmastoinnin tilanne tänä kesänä?

Muuttuuko sinun liikkumisesi kesän aikana? Kutsuuko edelleen jumppasalit? Vai vapaudutko luontoon kesän myötä? Suomen kesä on mahdollisuuksia täynnä!

Ilon kautta
tTM

8 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanan rauhalliselta sun sunnuntai ja nuo muut kesäsuunnitelmat! Kiireetöntä, rauhallista ja mukavaa yhdessäoloa, täytyy sanoa että kuulostaa aika taivaalliselta :)

  Kesällä ulos on päästävä, eli itse jatkan liikkumista ulkoillen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Kyllä kesä vaan kutsuu ulos! Puistojumpat ainakin meilläpäin valitettavasti jäämässä kesätauolle...

   Poista
 2. Kesä on liikkumista varten jos vain voi. Uintia, pyöräilyä, geokätköilyä, juoksua, kävelyä, kahvakuulaa, retkeilyä. Sisäjumpat on ihan out, tänä kesänä treenataan ULKONA! :)

  VastaaPoista
 3. Mukava postaus! Kesään kuuluu lorvimisen ja liikkumisen vuorottelu :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan kuuloinen sadesunnuntai! <3

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!