Sivut

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

OMG - ne oli oikeessa

Juoksukoulun alkuosuus suoritettu. Kovasti on mietintätyötä tehty, että jatkuuko koulu hetken tästä vai jatkanko vasta syksyllä... Loman jälkeen. Vaikka itse on vielä lomalle jää aiheuttaa lomakausi kuitenkin aikatauluun muutoksia. Menoja ja vieraita enemmän kuin talvella, joten on mietittävä (koska tällä hetkellä olen siinä riippuvuuden vaiheessa, että juoksukoulun treenit menee kaiken, ja tarkoitan nyt kaiken, edelle!), ettei aiheuta itselleen ylitsepääsemätöntä valintatilannetta. 




Olen tämän kuukauden juossut sports trackerin kanssa (ihan koukussa). Mielenkiintoisia (mun mielestä) faktoja viikonlopun lenkeilta: tänään juoksimme samassa ajassa melko tarkkaan kilometrin enemmän (10,78 km) ja juoksunopeus on juossut 0,8 km/t tämän neljän viikon aikana! Wow!

Tämähän toimii... *ällistystä*




Juoksun (no oikeesti hölkän) helpottuessa myös juoksun ilo kasvaa koko ajan. Kaverin kanssa (kaiken muun tärkeän asian lomassa) toisellaan toisillemme, kuinka hienoa tämä onkaan. Onneksi mentiin juoksukouluun ja onneksi on tiukasti pysytty juoksuohjelmassa. Huippua!

Parasta tässä on, että ne ihan oikeasti tiesi, mitä kannattti tehdä ja se toimii. Ilmekään värähtämättä he totesivat meille, että näin tämä onnistuu ja tämänpäiväisen lenkin jälkeen on taas vahva usko, että tavoitteisiin pääsee harjoittelemalla periksiantamattomasti. Se lienee vastaus melko moneen muuhunkin asiaan.




Nyt pihalle muutkin! Kun juoksee tarpeeksi hiljaa, tarpeeksi kauan pääsee ihan toisella tavalla eteenpäin kuin aikaisemmin. Vaikka juoksussa saa kohtuullisen nopeasti kehitystä aikaisemmin, koskaan ei näin nopeita tuloksia ole tullut. Kyllä juoksukoulu kannattaa!

tTM osaa sittenkin juosta ja oppii koko ajan lisää

6 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!