perjantai 23. joulukuuta 2011

Joulua Ihanat!

Lämpöinen Joulun toivotus teille kaikille! Niille joilla on alkamassa vuoden kohokohta, jota varten on valmistauduttu jo kuukausia ja yhtälailla niille, jotka eivät joulua vietä, joiden mielestä tämä on yksi vähän pidempi viikonloppu kaikkien viikonloppujen joukossa. Ja sitten kaikille meille, jotka olemme jostain tästä väliltä! Leppoisaa eloa! Rauhaa ja rakkautta! Pieniä onnen hippusia! Tai isompia. Sekin käy.

Joulu on siinä mielessä kätevä, että se tulee joka tapauksessa. Riippumatta siitä oletko valmis. Teitkö sen, mitä sinulta odotit. Joululla on yleisavain.

Toivon, että huomenna Joulupukki tuo lapsille rauhaa kasvaa lapsina ja aikuisille rohkeutta, viisautta ja nöyryyttä olla aikuisia. Oikeasti. Loppupeleissä rakkaus on kaikkein tärkeintä. Muu tulee omalla painollaan.
Meillä jouluvalmistelut alkavat olla valmiit. Kotipesään käpertyminen voi alkaa. Maanantaina tiedossa rakkaiden ystävien kanssa tapanin tanssit. Perinne alkoi sinkkutyttöjen illanvietolla ja on kasvanut vuosien mittaan koko perheen päivän mittaiseksi tapahtumaksi, jossa laitetaan ruokaa (onneksi miehet), istutaan, viihdytään, nauretaan, itketään (lähinnä imeväisikäiset) ja nautitaan siitä, että juuri sinä päivänä me kaikki olemme yhdessä, koolla - eikä juuri millään muulla väliä olekaan.

t TM jouluisena

2 kommenttia:

Kiitos viestistäsi!