perjantai 2. joulukuuta 2011

700

Tämän aamun vaakalukemat hivelivät taas tukevan tytön mielialaa.

Tänään minulla on matkaa 700 grammaa koko projektin alhaisimpaan lukemaan, joka samalla tarkoittaa, että minulla on 700 g matkaa painoon, joka on alhaisin 12 vuoteen.

700 g. Miten vähän. 700 g maitoa on noin 7 dl. Ei siis juuri mitään. Ei oikein taida edes riittää nelihenkisen perheen reipashenkiseen ruokailuun... jos siis kaikki joisivat maitoa. 700 g raejuustoa on se iso paketti ja sitten se pieni päälle. Helposti tulee syötyä sellainen määrä viikossa.

700 g irtokarkkia taas toisaalta on ihan järkyttävä määrä. Sellaisen määrän kuitenkin entisessä elämässä olisin pystynyt todennäköisesti viikossa syömään. En muistele sitä mielelläni.

Ensimmäiseen tavoitteeseen toki on kilo enemmän matkaa. Mutta ei sekään mahdottomalta tunnu. Ja aikaahan on. Vaikka tavoitteita olen asetellut, olen niitä asetellut ennenkin. Eteenpäin mennään niin, että mitkään haasteet eivät käy ylivoimaisiksi ja vointi on voimallinen edelleen. Alunperin vuoden projekti on venynyt kahden vuoden projektiksi, joten mikäli en päivälleen asettamassani tavoitteessa ole, ei se ole mikään maailman loppu.

Tässä projektissa matka ja opitut asiat ovat yhtä tärkeitä jos ei tärkeämpiä kuin päämäärä. Sen takia jokainen matkan varrelle osuva päivä on merkityksellinen. Jotkut asiat vain veivät enemmän aikaa oppia kuin etukäteen tiesin.

Levollista viikonloppua! Mä lähden kohta pilateksen kautta kotiin!

tTM

3 kommenttia:

  1. Ihania mietteitä tavoitteista ja siitä, ettei päämäärä yksin ole tärkeä, vaan kaikki se, mitä on matkan varrella opittu!!

    Levollista viikonloppua sinullekin!

    Niin ja muuten, tuo tukeva tyttö -maininta naurattaa. Sinun painosi kuulostaa jo niin hurjan pieneltä, että taitaa kyseinen adjektiivi olla vain tapasi värittää (vielä lisää) näitä nauruhermoja kutkuttavia ja sujuvasanaisia postauksiasi :)

    VastaaPoista
  2. Mitä haasteellisempaa oppiminen on, sitä tärkeämpiä ovat päivät matkalla päämäärään ja kiitos! Minä pidän kovasti sinun tavastasi kirjoittaa, Kaneli!;)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!