Sivut

keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Kiristää(kö)

No niin. Arki lähestyy uhkaavasti. Huomenna on lähdettävä töihin.

Trikoovaatteet on vaihdettava ihmisvaatteisiin (työn vaatimus) ja on vääntäydyttävä ihmisten ilmoille. En ole käynyt esimerkiksi kaupassa kertaakaan sitten aatonaaton... Koiralenkit olen hoitanut vetämällä trikoovetimien (tai parhaimmillaan pyjamanhousujen) päälle ulkohousut.

Todella, todella jännittävää tulee olemaan, kun huomenna vetäisen ihmisvaatteet päälle, että kiristääkö... Ennakkoaavistus on olemassa ja villi veikkaukseni on, että kiristää. Tämä on nyt sitä rehellisyyttä ja realismia.

Ruuan kanssa ei mitään ongelmaa ole. Jouluna syötiin varsin terveellisesti, enkä erityisemmin rakasta jouluruokia, mutta (ihan uusi juttu) herkut sen sijaan... Tähän ei tarvita selittävää lausetta.

Aloitan arkeen paluun pukemalla ensin liikuntakamat päälle ja katson kiristääkö ne! Lähden tästä kohti salia. Parin tunnin päästä on niin hyvä mieli siitä, että on taas saanut liikkua ja tehdä sitä, mistä todella pitää. Parin päivän päästä tämä turvotus on vain muisto ja... sitten onkin viikonloppu ja uusi vuosi...




Sain lähisukulaiselta joululahjaksi ammattivalmentajien juoksukoulun kevääksi... Apua! Ja ihanaa yhtä aikaa. Pitänee treenata juoksua lisää, että kehtaa juoksukouluun mennä. Aiheesta tarkemmin myöhemmin!

teidän turpea TM

4 kommenttia:

  1. Ihana lahja tuo juoksukoulu! Wau! Kerro ihmeessä lisää tästä. Vaikken itse voikaan kirmata, niin kiinnostaa silti kovasti :)

    VastaaPoista
  2. Jep. Olen varovaisen innoissani... Vanhat kunnon uskomattoman-lihava-nainen-juoksee-tunteet nousevat pintaan, kun ajattelenkin koko asiaa, mutta joka tapauksessa nyt käyn kurssit ja aikataulut läpi (ihan heti kohta) ja palaan asiaan! Toisaalta odotan ihan intopiukkana, että joku joka ymmärtää, kertoo mitä ja miten kannattaa... wow! Myöh lisää.

    VastaaPoista
  3. Vau, mikä lahja :) Mielenkiinnolla jään odottamaan kuulumisiasi.

    VastaaPoista
  4. Juu. Olen kyllä lahjasta iloinen, vaikkakin kauhuissani. Nopeasti vilkaisin kyseisen firman sivuja ja mahdollisesti helmikuussa alkaisi ulkojuoksukurssi, jolle voisin rohkaista mieleni mennä. Sisäjuoksusta en koskaan ole saanut kunnolla kiinni, joten mieluummin suuntaan ulkoreiteille. Tällä menolla kun ei kummosia pakkasiakaan ole tiedossa... :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!