maanantai 4. huhtikuuta 2011

Toteutusta vaille valmis

Oikeastaan jos rehellisiä ollaan (ja mehän ollaan) ajattelin tämän parin viimeisen kilon pudottamista oikeastaan ihan läpihuutojuttuna. Tätä tahkoahan on pyöritetty viimeiset puolitoista vuotta. Matkaa on tultu alas melkein kymmenen kiloa. Eihän tässä mitään uutta ole.

Ja ei olekaan. Ihan samoilla mennään kuin ennenkin. Hyväksi havaittu resepti.

Mutta läpihuutojuttu tämä ei ole ollenkaan. Miten lähellä vaanivat kaikki huonot tavat. Miten nopeasti käsi ojentuukaan herkkujen suuntaan, jos niitä taloudessa on... Miten voi käyttää herkkulakossa olevaa sukulaista tekosyynä herkkujen ostamiseen? Voiko joku selittää tämän minulle? Olen todella pettynyt itseeni (jo nyt).

On vain pakko myöntää heikko luonteensa ja todeta, että elämä on.

Onhan tämä hyvä herätys omahyväisyyteeni. Vaikka tietäis mitä ja paljon, niinku melkein kaiken, niin tuloksia saadakseen joutuu myös tekemään jotain eikä vaan mielikuvaharjoittelemaan! Typerä tyttö!

Paino lähtölukemissa edelleen. Mikä sinänsä jo on ihme! Nyt sitten kun olen todennut, että en vielä edes aloittanut niin voinkin tehdä päätöksen (älkää naurako!!!), että se alkaa taas!

Kyllä hermo menis, jos olisin oman itseni personal trainer. Herranpieksut että voi olla kovapäinen asiakas! Porkkana käteen ja pihalle siitä, tukeva tyttö!

tTM

4 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä voitkin kuvata munkin tilannetta ja fiiliksiä niin osuvasti?!!?:)
  Olet kuitenkin lähempänä tavoitetta kuin minä...Tsemppiä, kohta olet siellä!

  VastaaPoista
 2. ihan juuri osuvasti sopii minunkin elämääni, aloitus on hankalaa-mutta vielä hankalampi on jatkaa siitä jos 1 päivä onnistuukin niin seuraava on haasteellisempi taas. Kaikki tekosyyt on kyllä keksitty ja oikein nolottaa kun lääkärini kyseli liikkumisista niin aloin niitä syitä luetteleen hänellekin ;).. mutta askelmittaria on käytetty joka päivä, ja pyrin ylittämään 8000 askelta. alku sekin vaikka ruuatkin pitäisi saada kondikseen.

  VastaaPoista
 3. Samassa veneessä..Se olisikin mahtavaa, jos pelkkä asioiden tietäminen laihduttaisi, tai se, että AJATUKSISSA syö mielettömän kevyesti :D

  VastaaPoista
 4. Taina, sinä olet myös pidemmällä normaalipainon alueella, joten sulla on kyllä oletettavasti tiukemmassa kilotkin!

  Metsän tähtiin, ihanaa lääkärille selittely :) Mitähän kaikkea nekin saa kuulla? Meillä on siskon kanssa välillä sellaisia puheluita, että "arvaa, mä olen keksinyt uuden - kuuntele!" Sitten me kerrotaan yleensä aivan uskomattoman noloja tekosyitä toisillemme ja nauramme kippurassa... vaikkei vakavalle asialle saisikaan nauraa!

  Perhonen. Voin kertoa, että mielikuvaharjoittelu ei pelkästään toimi. Sen verran olen sitä harrastanut :)))

  Tsemppiä meille kaikille!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!