keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Hoida selkääsi

Edellisessä postauksessani mainostamani Hoida selkääsi-opas löytyy täältä. Kannattaa tutustua ainakin, jos kärsii jonkinlaisista selkävaivoista, mutta myös moisten ehkäisemiseksi!

Totisesti voin kertoa, että selkä voi invalidisoida ihmisen kertalaakista ja pitkäksi aikaa. Kannattaa hoitaa asia kuntoon, eikä juoksennella kipeällä selällä niin kuin minä tein!

tTM terveyden edistäjänä

Kiitos, Veera! :)

2 kommenttia:

  1. Minustakin on tullut selän terveyden puolestapuhuja. Harva vaan oikeasti tajuaa, kuinka vaikea on elää kipeän selän kanssa eikä tee asialle mitään vaikka on varotusmerkkejä (satunnaisia noidannuolia, vihlaisuja yms) ja vaikka kuinka varottelen. :/ Mun molemmilla sisaruksilla on ennakoivia oireita ja oon yrittänyt saada niitä kuntosalille, mutta ei ne kuulemma ehdi tai pääse tai jaksa tai mitä vaan. Luulis että olis oppinu pikkusiskon koettelemuksista. :/

    Munkin pitää vielä kahlata tuo tarkkaan läpi, ehdin vain selata aiemmin. :)

    VastaaPoista
  2. Mulla kirurgi sanoi, että tämä voi olla ihan geneettinen asia ja silloin niitä läpipiiristä löytyy (itselläni tosin ei ole kenelläkään lähipiiristä - vielä!!), mutta varoituksen sana sisaruksillesi :) Mutta eipä sitä kukaan usko ennen kuin omalle kohdalle sattuu. Missään tapauksessa en olisi itsekään uskonut, että tämä on kohdallani mahdollista!! Mutta niin vain kävi ja nyt ei enää auta kuin olla jälkiviisas.

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!