Sivut

tiistai 26. lokakuuta 2010

Pieniä ihmeitä

Tähän vuoteen (siis oikeesti kymmeneen kuukauteen) on mahtuu monenlaisia oivalluksia, yllätyksiä ja hämmästelyn aiheita. Aina ne eivät ole olleet suinkaan positiivisia, mutta on tapahtunut myös monta hyvää asiaa ihan yllättäen :)

Keväällä kerroin takin ostosta, joka tehtiin kahden koon välillä pohtien, lopuksi siihen päätyen, että ostin pienemmän ja ajattelin, että jos ei mahdu niin annan tyttärelle :) Tämä takki on ollut kovassa käytössä ja on tänä päivänä REILU. Samoin talvella ostettu ihku käyttötakki, jonka nyt kaivoin kaapista on niin ikään mukavan väljä, vaikka ostaessa... no voi sanoa, että isrui kuin hansikas (siis kirurginen hansikas...). Ja se tunne, kun normaalimittainen trikoopaita ulottuukin lähes reisiin asti, kun ei tarvitse enää mahakummun yli pingotella! Näitä asioita kohdatessa mieli kirkastuu aina ja väistämättä.

No tietysti jos lähdetään sinne ihme-linjalle niin ensimmäisenä on pakko mainita se ihme, että painoni alkaa viitosella! Sitä en väsy IHMEttelemään! Viimeksi se on alkanut viitosella lähes 10 vuotta sitten! Ja nyt se ei enää ala kuutosella. Ikinä!

Ihan uuden pienen ihmeen koin eilen! Niin kuin jo täällä etukäteen uhosin, menin total combatiin (elixia määrittelee kyseisen tunnin seuraavasti: Vauhdikas ja energinen tunti, jolla helpot lyönti- ja potkusarjat sekä lihaskunto-osuudet vuorottelevat. Koko kehon treeni naisille ja miehille. Testaa heti ja jää koukkuun!).

Muistan vielä elävästi viime kevään TC-tunnit. Verenmaku suussa mentiin ja pulssi hakkasi ohimoissa... Lihakset välillä vietävän kipeinä seuraavana ja sitä seuraavana ja sitä seuraavana... päivänä. Mutta joku siinä kuitenkin kiehtoi, vaikka ajoittain selkeästikin liian rankkaa oli! Koko tunnin käsien pitäminen ylhäällä tuntui todella rankalta ja nosti sykettä eikä tilannetta helpottanut jatkuva pomppiminen. Lepäämään pääsi minuutteja kestäviin hoovereihin... Mutta edelleen sanon, että jokin siinä kuitenkin kiehtoi.

Nyt kesä on mennyt juosta jolkotellessa ja syksyllähän minä sitten hurahdin siihen zumbaan niin, ettei ole aika riittänyt TC:hen. Eilen sitten taisteluhenkinen toverini houkutteli pitkästä aikaa TC-tunnille, enkä osannut odottaa mitään. Alussa kuulostelin sitä, että kuinkas kovaa tässä taas mentiinkään... MUTTA! Ei ole TC entisensä VAI minä en ole enää entiseni! jei

Harmi, ettei ollut sykemittari mukana - olisi ollut todella hyvä verrata viime vuoden lukuihin, jolloin keskisyke oli järkyttävän korkea. Olin ihan ekstaasissa! Nimittäin tunti ei ollut ollenkaan rankka! Siis kyllä siellä paidan likomäräksi sai, mutta alun himmailun vuoksi lopussa oli suorastaan vähän sellainen olo, että tässäkö tämä jo oli... Intervallit toimivat ihan loistavasti! Ja illalla jaksoi hyvin tehdä kävelylenkin Terrieripojan kanssa ikään kuin jäähdyttelyksi. Ensimmäisiltä tunneilta keväällä selvisin kotiin, mutta yhtään pidemmälle en olisi päässyt.

No joo. Enhän minä todellakaan niissä neljän minuutin hoovereissa pysty koko aikaa nitkuttelemaan, mutta onpahan taas tavoitetta jatkoa ajatellen. Aerobinen osuus taas tuntui täysin hallittavissa olevalta! Ja näin siellä muutamia osallistujia, joilla oli rankkaa ja teki mieli sanoa, että hyvin sulla vielä menee, olisitpa nähnyt mut vuoden alussa! Henki meinas mennä - siis oikeesti! :)

Tämä oli minun tämän viikon pieni ihmeeni, josta olen valtavan onnellinen! Nämä pienet ihmeet ovat niitä, joiden vuoksi jaksan jatkaa tällä tiellä eteenpäin ja tänäänkin tehdä oikeita valintoja. Näiden pienien ihmeiden kautta olen ymmärtänyt, että minähän pystyn tähän.

Reipasta ja raikasta viikkoa kaikille! Jos minä pystyn tähän, niin pystyt sinäkin!

7 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia fiiliksiä varmasti!!! Oot tehnyt töitä niiden eteen ja nyt saa nauttia tuloksista! Onnea hurjasti ja sama tsemppi jatkukoon!!

    VastaaPoista
  2. Pienet parhaat ihmeet on Elämän Suola! Hitsiläinen, kun tuli niin hyvä aamuolotila tuon lukemisesta. :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos taas, ihanuudet! Kyllä samalla tsempillä aion jatkaa (takaisin ei enää kannata kääntyä :))

    Ihana, Outi, jos minä pystyn sinua tsemppaamaan, kun itse löydän usein innotusta sinun blogistasi :)

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus taas! Kun etenee hitaasti (mutta varmasti!) ei aina huomaa kaikkia positiviisia tuloksia ja aikaansaamisia, mutta pitäisi todella muistaa iloita kunnolla kaikista noista arjen pienistä ihmeistä.
    On aivan mieletöntä kun huomaa liikunnassa pystyvänsä tekemään jotain mihin ennen ei pystynyt tai ei ainakaan läkähtymättä pystynyt.
    Ja kyllä noi "vaateonnistumisetkin" on ihan huippu piristäviä...!

    VastaaPoista
  5. Kiitos, Taina!
    Näin projektin lähestyessä jo tavoitetta, näitä onnistumisia tapahtuu koko ajan enemmän, mikä on valtavan motivoivaa! Nämä viimeiset metrit ovat tiukkoja muutenkin, joten kaikki motivaation lähde tarvitaan! Ilman näitä kokemuksia voisin sortua ajattelemaan, että johan tässä on töitä tehty, että ihan hyvä tämäkin. Mutta noiden onnistumisten kautta oikeasti ymmärrän, kuinka pitkän matkan olen tullut eikä nyt enää rueta löysäilemään! :)

    VastaaPoista
  6. Toi on niin ihanaa kun huomaa jonkun vaatteen (kunhan se ei oo lempparivaate) jääneen isoks :) Tai sitten jos kaupassa saa valita vanhaa kokoo pienemmän vaatteen. Mulla tosin välillä tuntuu et läski on juurtunu niin syvälle aivoihin, että jostain syystä välillä oon valinnu sen isomman koon, vaikka pienempikin olis hyvä.

    Mutta onnittelut onnistumisista! :)

    Ja huomasin, että minunkin blogini on päässyt tonne sivupalkkiin. Kiitos siitä ja se todellakin pelasti päivän <3 (ja pari kyyneltäkin oli herkkisaikana pakko tirauttaa :D)

    VastaaPoista
  7. Tuo on muuten, Pullero :), niin totta! Tuo lempivaateasia. Vaikka olen todella onnellinen jokaisesta pudotetusta/kiinteytetystä grammasta niin mulla on yksi hame, joka oikeasti harmittaa! En ole oikein hameihminen ja vihdoin löysin tosi kivan hameen, joka on siisti, mutta käy hyvin ihan arkeenkin - ja nyt se on iso... En ehtinyt käyttää sitä ja pienempää kokoa ei enää ollut, kun tajusin, että tämä jää onnettoman nopeasti isoksi :( Kaikenlaisia murheita sitä ihmisellä voi olla :) Ja totta tuokin, että välillä selkeästi ostaa isomman vaatten kuin tarvitisisi!

    Jostain luin viime päivinä lauseen, joka jäi mieleeni soimaan, että "vartaloa imartelevat vaatteet maksavat saman verran kuin ne jotka ei imartele". Todellakin!

    Mukavaa, jos pelastin päiväsi!! <3 :)

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!