Sivut

maanantai 18. lokakuuta 2010

Syksyinen mökkiviikonloppu

Syksy on lempivuodenaikani. Syksyssä on mielestäni energiaa! Olen myös koulu- ja opiskeluihminen, joten syksyllä kaikki kiva alkaa :)

Jotain sentään päättyykin. Nimittäin mökkeilykausi! Yöaikaan - 6 astetta ei houkuttele nuotiolla istuskella! Toppahousuissa ja untuvatakissa tosin hetken tarkeni sitäkin.

Mutta vieläkin viipyilee ihana levollinen tunnelma pihapiirissä, kun aamulla aurinko nousee, maa on kuurassa ja ruohikko rasahtelee jalan alla. Ihanuus! Rentoutuminen vaikka hetkeksikin on vielä tärkeämpää kuin ne onnistuneet liikunnalliset suoritukset. Meikäläisellä selkeästi hankalampaa tuo ensimmäisenä mainittu nimittäin.



Niin ruokailu mökkeillessä ei ollut ihan toivotunlaista, muttei kokonaan toivotontakaan. Osa asioista tiukasti selkärangassa jo ja nyt aterioiden kokokin pysyi kohtuudessa.

Liikuntaa en sitten harrastunutkaan kuin mökiltä saunalle ja grillikatokseen ja taasen takaisin...

Onneksi alkaa taas arki ja lounassalaatit :) Pääasia, että edelleen alan vitosella ja pikkuhiljaa tuosta reunuksen ennätyksestä alaspäin hivuttelen itsäni! Tälle viikolle alustavana suunnitelmana zumbaa ja juoksulenkkiä... Saas nähdä kuinka kylmäksi menee! Voi kun tulis tehtyä jotain lihaksia huoltavaakin! Zumba onneksi irrottelee mukavasti hartiat!

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi!