Sivut

lauantai 20. elokuuta 2011

Yksi tyttö ja yhdet farkut

Kaapissani olleet tavoitefarkut sujahtavat vihdoin kesän jälkeen päälle. Helpotuksen huokaus. Pystyn jopa istumaan niissä. Kilo vielä painosta pois niin ovat miellyttävät :) Ihanaa, että muutosta tapahtuu, vaikkakin hidasta. Kaikki on mielestäni hidasta. Suunnilleen koko maailma.




En väsy ylistämään juoksun hyvää tekevää vaikutusta. Minulle.

Paitsi tehokasta liikuntaa myös tärkeä henkireikä. Onneni on sitäkin täydempi, että puolivuotta sitten oli epävarmaa juoksenko koskaan. Tuloksia tulee kyllä, kun pysyy liikkellä. Totaaliherpaantumisia ei sallita, mutta pienet sivuliikkeet kuuluu asiaan. Sitten vaan palataan tiukempaan linjaan. Itse asiassa nyt on mennyt yllättävän hyvin. Kertonee itsevarmuudestani. Pitäisi uskoa enemmän itseensä.

Sokerista vierotuin jotenkin puolivahingossa tällä kertaa ja jos nyt pidän linjan, enkä sorru sokeriherkkuihin niin eteneminen on koko ajan helpompaa. Mikäli sokeriin tulee sorruttua (niin kuin jossain vaiheessa varmasti tulee) niin sitten vaaditaan vain se, että palataan tähän tiukempaan linjaan eikä päästetä sokeria tavaksi. Minulla tämä valitettavasti on onnistumiseen vaadittava tie. En pysty kohtuuteen.



Mutta tänään siis yhdet tavoitefarkut jalassa. Elämä siltäosin hymyilee. Tavoitteita on edessäkin. Syksy on aina ollut minulle hyvää aikaa. Lempivuodenaikani, jossa on aloittamisen ja onnistumisen tunnetta. Tästä tulee syksy, jolloin tavoitan ainakin ensimmäisen tavoitepainoni. Mukavaa!

tTM

3 kommenttia:

  1. Onnea tavoitefarkkuihin mahtumisesta, hienoa! :)

    VastaaPoista
  2. Huisin isot onnittelut saavutuksesta!!!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, kiitos :)
    Vielä on matkaa ennen kuin ollaan edes ensimmäisessä tavoitteessa painon suhteen, mutta näköjään urheilu on sen verran muokannut, että yhdet tavoitehousut menevät päälle. Mukavaahan se aina on, kun etenee!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!