maanantai 1. elokuuta 2011

vaatetta päälle

Niin se vaan arki pyörähti käyntiin ja töihin oli vääntäydyttävä aamusta. Onneksi muu perhe jatkaa vielä lomailuaan niin heistä ei tarvitse sen kummemmin huolehtia. Riittää, kun itse selviää työpäivästä, niin ja työmatkoista. Tavoitteena on pyöräillä tämä viikko ja ensi viikkoakin, jos puhtia riittää. Luulisi lomakilot tasaavan moinen.


Tänä aamuna lämpömittari näytti kuuden maissa aamulla +16 astetta! Siis mitä ihmettä? Koko loman aikana se ei ole juuri alle +30 näyttänyt! En tosin ole yhtenäkään aamuna siihen vilkaissut kuuden aikaan aamulla... Ilma oli niin raikas, että oli puettava pitkähihaista päälle, kun lähtee 16 kilometrin pikataipaleelle polkupyörällä työpaikkaa kohti. Kummallista!


Syksyssä itse asiassa on ihan mukavaa se, että saa kaivaa vaatetta päälle. Vaatteilla sitä voi pieniä kauneusvirheitä peittää tai ainakin korostaa hyviä puoliaan. Mutta näillä helteillä, kun sää ei salli juuri bikinejä vahvempaa vaatetusta, on tosiasioita suhteellisen vaikea kieltää. Edes itseltään.

Tosiasia toki on, että vaatteet eivät poista ongelmaa (eikä musta hoikista), joten jatkan valitsemallani tiellä.

Työkaveri oli laihtunut viisi kiloa loman aikana. Näyttää ruskettuneelta, virkeältä - sanalla sanoen hyvältä! Se mikä on toisen, ei ole minulta pois, joten iloitsen vilpittömästi hänen onnistumisestaan. Ja motivoihan muutoksen näkeminen. Ilman muuta!

Aurinkoa!

tTM

2 kommenttia:

  1. Hyvää työhönpaluuta! :) Klo 05 oli meilläkin 16 astetta, kun hilpaisin salille. Piti laittaa huppari päälle ja se tuntui kyllä hyvältä. Syksy on ihanaa aikaa <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Sanotaanko, että se tuntuu niin hyvältä kuin töihin paluu voi loman jälkeen tuntua... Mutta kyllä hiljalleen lähestytään lempivuodenaikaani syksyä <3
    Mitäpä tuolla kesällä, kun ei ole lomaakaan. Menköön!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!