keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Sovussa

Tänään olen jo sovussa vaakani kanssa. Melkoisen tasapainossa ruokailun kanssa. Tietoinen valinnoistani ja miksi niitä teen. Ihan hyvä. Ainakin hetken :) Olen rauhallinen ja voitontahtoinen. Kevyempi (henkisesti?) olo.

Eilen ehdin lenkkeillä hyvin: pieni puolentunnin juoksulenkki (olipas muuten mukava juosta taas!) ja puolentoistatunnin rivakka koiralenkki hyvässä seurassa. Meri oli ihan musta ja tyyni ja lunta sateli hiljalleen - ihan uskomattoman kaunista! Edelleen tuntuu siltä, että marraskuu on vain väärinymmärretty. Kovin kamalana se ei ainakaan vielä ole minulle näyttäytynyt.

Tänään ihana konsertti tunnelmallisessa ympäristössä. Oikea akkujen lataaminen taas. Ei tunnu marraskuu missään. Huomenna työmatkalle. Tuntikaupalla (no pari ainakin) junassa, vieras kaupunki ja ruokailut ravintoloissa, mutta ei hätää. Junassa voi vaikka torkahtaa. Ravintoloista saa salaattia!

Ylihuomenna seuraava kaupunki.

Mutta viikonloppua kohti mennään ja sitten saa rauhassa urheilla ja tehdä/syödä terveellistä ruokaa! Pidän kiinni positiivisuudesta ja tavoitteestani!

4 kommenttia:

 1. Kiitos, Taina!
  Kyllä vain, hyvin meillä menee! :)

  VastaaPoista
 2. Mulle vois kyllä lahjoittaa osan tosta positiivisesta ajattelusta. Ja eihän marraskuussa oo mitään vikaa, jos vaan tulee lunta :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä se positiivinen ajattelu kieltämättä välillä vaatii vähän keskittymistä, mutta sitten keskitytään :) Valoa marraskuuhusi, Pullero!

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!