maanantai 8. marraskuuta 2010

Juhlat

Ihanan rentouttava viikonloppu, johon kuului juhlat Ystävän kunniaksi. Tarjolla paljon herkkuja ja pitkiä automatkoja. Ei siis paras mahdollinen viikonloppu projektini kannalta, mutta muuten aivan loistava! Ihanaa tulla takaisin kotiin hyvällä tuulella, kun on saanut nauttia ihanan leppoisasta tunnelmasta ja ihanien ihmisten seurasta. Rentoutua, nauraa ja viettää myös puolison kanssa laatuaikaa.Ihanista juhlista oli kyllä se seuraus, että vaa'alle en tänä aamuna uskaltautunut. Enkä varmaan mene muutamaan päivään!

Toinen seuraus on se, että varasin sekä tanssitunnin että sovin iltalenkin :) Katumusharjoitukset alkakoot! Veikkaan, että jo tuntien autossa istuminen on jämähdyttänyt nesteet paikalleen. Varsinaista hillittömyyttä ei herkuttelussa koettu, mutta joitakin rajoja (sokerirajoja) ylitettiin taas, vaikka nimenomaan olin päättänyt, että ei :) No kakkua en sentään syönyt, mutta kuitenkin...

Arki alkaa aalla ja nyt tavoite selkeänä mielessä lähdetään uuteen raikkaaseen ja rapsakkaan aamuun ja viikkoon (luonnollisesti pyörällä työmatkat :)).

Ihanan energistä ja hyväntuulista viikkoa kaikille! Lähdenkin hakemaan innostusta ja motivaatiota itselleni teidän blogeistanne!

t. TM

2 kommenttia:

  1. Ihanan positiivinen postaus!
    Pitkät automatkat saavat minunkin mielestäni helpostii outoja ja vähän epämukavia reaktioita aikaan kropassa.
    Loistava paluu arkeen!!

    VastaaPoista
  2. Ihanan positiivinen tosiaan. Ihan mahtava saada tuollaiset energiset uuden viikon toivotukset. :) Tästähän ei voi tulla kuin hyvä viikko!

    VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!