maanantai 22. marraskuuta 2010

Johan tuntuu


Lauantaisen pienen kahvakuulailun innostamana riensin siis eilenkin salille. Juoksin ensin 50 min juoksumatolla. Kyllähän se menee, vaikka ulos tekisi mieli. Mutta siinä ulkolenkkeilyssä on nyt se ongelma, että mielikuvissani on mukavan raikas aamusää, sula lenkkipolku ja meri on nousevan auringon valossa sininen. Todellisuudessa maa on jäässä, jään päällä on lunta ja lunta tulee myös vaakatasossa naamaa kohti. Lisäksi hyinen ilma pistelee keuhkoja (olenko muuten sanonut, että tapanani ei ole liioitella KOSKAAN?). Eli pimeässä huoneessa musiikin tahtiin juokseminen itseasiassa on ihan varteenotettava vaihtoehto.

Nyt kun Armas Aviomies ei ollut mukana minua toppuuttelemassa riehuin sitten ihan itsekseni kuulan kanssa. Peilin edessä yritin tarkasti ohjeita noudattaen tehdä liikeet oikein. Että oli mukavaa! Vieressäni tuntematon mies teki rauhallisia pilatesliikkeitä ja minä riehuin hikipäässä kuulan kanssa... :) Roolien vaihtoa? Illalla venyttelin kunnolla. Sen verran itsesuojeluvaistoa on minullakin jäljellä. Kuulasta iloitsen muutenkin, mutta sehän on todella hienoa, jos se saa minut vielä venyttelemäänkin. Jo toisen kerran... tekisi mieleni sanoa, että tänä viikonloppuna, mutta oikea termi taitaa kuitenkin olla tänä syksynä.

Ja avot! Kyllä tuntuu! Lihaksissa nimittäin kuulan heiluttelu! Mutta hyvällä tavalla. Lihakset on sen oloiset, että jotain on tehty, mutta kyllä näitä vielä pystyy käyttämään :) Erityisen onnellinen olen siitä, että käsillä on tullut tehtyä jotain. Enimmäkseen kun tavallisesti juoksen niin siinä ne kädet vaan roikkuu mukana, mikä painon pudotessa näkyy hurjana lepattavina alleina! Ei minun tule punnerrettua, eikä mitään muutakaan fiksua tehtyä.

Salilla on aina kuulia käytettävissä, joten ihan vielä en omasta haaveile, kun en tiedä, minkä kokoinen sen kannattaisi olla. Tunnustelen vasta omia taitojani ja voimiani. Eri liikkeisiin joka tapauksessa tarvittaisiin eri kokoisia kuulia... Toistaiseksi treenailen salilla, kun kerta mahdollisuus on.

Suosittelen kokeilemaan uusia lajeja! Näistähän saattaa jopa tykätä!

Energistä maanantaita ja eikun kohti uusia arkisia seikkailuja!

t TM

4 kommenttia:

 1. Roolien vaihtoa ehkä tosiaan. :) Minullakin kahvakuulat on siinä ihan loistava juttu, että tulee tehtyä yläkropalla paljon töitä, toki alakropan tehokkaasti avustamana.

  VastaaPoista
 2. Ihanat liikunnat sulla ollut viikonloppuna!

  VastaaPoista
 3. Ei nyt niin kovin paljon määrällisesti, mutta 16 kg:n heilauttelu pistää kyllä vieläkin hymyilyttämään. :)

  VastaaPoista
 4. Todella hyvältä tuntuikin koko viikonlopun liikkuminen! Kyllä liikunta vaan on niin ihana asia silloin, kun se sujuu. Lihaksissa tuntuu miellyttävä väsymys. Tänään reilun tunnin (kävely/koira)lenkki lumisessa maisemassa. Helppoa palautusta ja mielenrauhaa!

  Ja Outi kyllä hattua nostan treeneillesi. 16 kg kuulaa ja niitä isompia siirrän kotona imuroinnin tieltä. Itse olen nostellut vasta 6, 8 ja 10, että kyllä 16 kg heiluttelevat saavat todella hymyilläkin :) Hyvällä syyllä. Mutta ans kattoo ny, kuinka tässä innostuu :)

  VastaaPoista

Kiitos viestistäsi!