keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Sairasta touhua

Olen edelleen kipeä. Flunssainen. Räkää ja röhnää riittää. Lihaksia särkee. Päätä hetkittäin (onneksi se päiviä kestänyt jomotus sentään on poissa). Hikeä pukkaa ja hengästyttää, kun sohvalta nousee. Tavoistani poiketen myönnän tappion ja jäin kotiin huilimaan. 
Onneksi sairaanakin voi kilpailla!

Olen tehnyt (epävirallisen) teenjuonnin maailman ennätyksen (nyt kannattaa ostaa Clipperin osakkeita, myynti on nimittäin lähtenyt räjähdysmäiseen nousuun ja toinen vois olla noi paperinenäliinoja tuottavat firmat...).

No nytpähän on aikaa katsoa kaikki jäljellä olevat Suurimmat pudottajat Katsomosta (siinä menee nenäliinoja kans etenkin maratoni-jaksoissa) ja lukea ajatuksella teidän blogeja ja etsiä uusia. Liikuttua, vahvistua, motivoitua!

Hirviä tuska vaan blogien lukemisesta seuraa, kun ei itse pääse liikkumaan...

Rankan kevään jättämät kilot ovat olleet sitkeässä. Liikkeellä olen ollut hyvin ja paljon, mutta silti tulosta ei tule entisaikojen malliin. No, nyt nohevimmat tajuaa, että vika on ruokailussa... No niin varmasti onkin ja sillähän tähän on alunperinkin tultu.

Ehkäpä siis (jos oikein positiivisesti yltyy ajattelemaan) tämä sairastaminen on sikäli tarpeen, että en voi liikkua, joten minun on ihan pakko ottaa se pää tiedätte-kyllä-mistä ja keskittyä ruokailuun painon hallitsemiseksi. En edes mene paniikkiin, kun tiedän, että korjattavaa löytyy kyllä. Vaikka suuret linjat on kunnossa, monenlaista lipsumista löytyy, kun kokonaisuutta tarkastelee.

Syyskuu on hankala sokerittomaksi kuukaudeksi, mutta sovin itseni kanssa, että mikäli sokerittomuus tuottaa kohtuutonta hankaluutta, syyskuussa minulla on kaksi päivää, jolloin herkkujen nauttiminen on sallittua. Siis kaksi. Ja minun ajanlaskullani syyskuu siis alkaa tänään, 5. päivä...

Katselin vanhoja kuvia vajaan vuoden takaan ja itse asiassa ne motivoivat melkein enemmän kuin Suurin Pudottaja. Kasvikset ja paistijauheliha odottaa  - terveenä sitten askarrellaan jotain monimutkaisempaa :) Ehkä.

Aurinkoa ja pysykää erossa pöpöistä!

tTM

10 kommenttia:

 1. Voi sua! Pikaista paranemista ja onnellisia hetkiä Suurimman Pudottajan seurassa. Mulla on sulle tunnustus ilman haastetta mun blogissa
  http://lyijypallo.blogspot.fi/2012/09/liebster-award.html
  ja saanen huomauttaa, ettei tämä ole sama haaste takaisin sinulle, vaan tämä nimenomainen, jonka sinulle laitan on se, jonka sain alunperin Kiiperiltä. Ihan eri haaste. Ja siitäkin vain tunnustus. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos selvennyksestä, jota ilman olisin ollut kyllä hukassa ja hetken pelännyt saaneeni oman haasteeni takaisin... :P

   Kiitos <3

   Poista
 2. Tiedän ton tunteen kun olisi niin inspiroitunut liikkumaan, mutta ei voi. Koita kestää ja toivottavasti paranet pian.
  Mä sain just Suurimman Pudottajan 9. kauden katsottua ja nyt aloitin sen 4., jota en ollut ikinä nähnyt!
  Omat vanhat ja/tai hyvät kuvat voi tosiaan olla tosi motivoivia...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kans ollut tätä nelosta nähnyt! Tuli kuin tilauksesta päiväjaksot tähän sairastamiseen, mutta nyt täytyy rueta nauhottamaan (ja toki katsomosta löytyy), kun töihin on palattava. Toivottavasti todella alkaa kuntokin vastata intoa pikkuhiljaa! Juokse sinä tällä aikaa, kun mä en voi :)

   Poista
 3. Samassa veneessä täälläkin... Joku kummallinen tauti vaivannut jo toista viikkoa. Ei tavallista flunssaa, mutta järjettömän kipeä olo kuitenkin. Joka paikkaan koskee, hengästyttää ja on huono olo. Harmikseni olen katsonut kaikki Suurimman pudottajan jaksotkin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella ärsyttävä tauti! mur!

   Sitten vaan netistä etsimään Suomessa näyttämättömiä tuotantokausia - ellet ole niitäkin ehtinyt. Nämä uudet avalla alkaneet on mulle uusia - olen lähtenyt aikoinaan seuraamaan aktiivisesti vasta 6-7 tuotantokaudesta (ehkä).

   Paranemista sinnekin!

   Poista
 4. Ihana lueskella noita innostuneita kirjoituksia juoksemisesta :). Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssa hellittää eli kohta juoksusta kohkaamista taas tulossa :)

   Poista
 5. Paranemishaliruttaus! <3

  Minä jo kokeilin juoksemista. Se on edelleen ihanaa. :)

  Tervehdyttävää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti on ihanaa. Ihanaa on sekin, että sinä juokset - kohta minäkin. Ja se on onnea se <3

   Poista

Kiitos viestistäsi!